Saskia de Keulenaar – Orthomoleculair therapeut Alkmaar

Orthomoleculair therapeut Alkmaar: Saskia de Keulenaar

Opleidingen

Ik ben naast mijn werk in eerste instantie de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur gaan volgen. Na deze opleiding wilde ik meer de diepte in en heb onder meer mijn HBO medische basiskennis behaald en ben afgestudeerd als orthomoleculair therapeut. Hiernaast heb ik diverse bijscholingen gevolgd. Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Ik help mijn cliënten op basis van een gerichte aanpak, waarbij ik geen symptomen bestrijd maar op zoek ga naar de achterliggende oorzaak van de klacht.

Mijn aanpak

Op basis van een door u, vooraf, ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek, een persoonlijke gesprek en aanvullend laboratoriumonderzoek, meten is tenslotte weten, breng ik uw gezondheidssituatie zo nauwkeurig mogelijk in beeld. Op basis van mijn bevindingen maak ik een, op uw situatie afgestemd, behandel-, voedings-, en/of suppletieplan. In het vervolgtraject kijk ik, samen met u, hoe u reageert op de ingezette behandeling en kunnen we, daar waar nodig, bijsturen. Een verandering in uw voedingskeuzes, het optimaliseren van de darm in combinatie met suppletie geeft vaak al heel veel verbetering ten aanzien van uw klachten! Heeft u gedurende de therapie vragen, mail of bel mij gerust. Ik ben pas tevreden als we de oorzaak van uw klachten hebben weten te achterhalen en door het veranderen van uw ‘lifestyle’, de vooraf door u bepaalde doelstellingen, zijn behaald. Heeft u geen klachten, maar wilt u wel uw gezondheid en vitaliteit verbeteren? Ook dan bent u van harte welkom in mijn praktijk: voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Ik verwelkom u graag!

Saskia de Keulenaar,
Orthomoleculair Therapeut BodySwitch Alkmaar

Heb je gezondheid klachten of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Neem contact op met onze orthomoleculair therapeut in Alkmaar, Saskia helpt je graag verder.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.