Testimonial Kyra

“Omdat ik astmatische klachten, slaapproblemen en stemmings/concentratieproblemen had, heb ik een afspraak gemaakt bij Martina Pieterse, van BodySwitch Badhoevedorp. Ik heb goed inzicht gekregen in de oorzaak van de klachten omdat de methodiek van BodySwitch is om eerst de oorzaken van de klachten in kaart te brengen. De symptomen worden niet behandeld, maar verdwijnen uiteindelijk vanzelf als de oorzaak wordt aangepakt.

Na 4 weken voelde ik al een verbetering optreden. Die verbetering zette zich voort naarmate de behandeling vorderde. Het afdoden van darmparasieten bracht later nog meer verbetering. De medicijnen tegen astma heb ik niet meer nodig. De behandeling bij BodySwitch was aanleiding om een MDL-arts te consulteren en via hem spijsverteringsenzymen te gaan gebruiken om een chronisch tekort aan te vullen. Ook hierdoor zijn veel klachten verdwenen.

Mijn eetgewoonten zijn veranderd op basis van de aangetoonde voedsel allergieën. Daardoor zijn mijn astmatische klachten verdwenen, kan ik weer intensief sporten en heb ik veel meer energie. Mijn darmen zijn weer rustig en gezond door het opschonen van de darmflora. Als meest belangrijke resultaat daarvan slaap ik stukken beter, heb ik veel meer rust in mijn hoofd en zijn stemmings- en concentratieproblemen verdwenen. Het is bijna magie om te merken hoe een gezonde darm de mentale toestand beïnvloedt!

Lichamelijk en mentaal voel ik mij een stuk gezonder, energieker en fitter dan voor het behandeltraject. Ik heb veel inzicht gekregen in de oorzaken van hele vervelende klachten: mentale klachten, spierklachten, gewrichtsklachten, ademhalingsproblemen en darmklachten. Deze klachten zijn verdwenen door de duurzame behandeling bij BodySwitch. Bovendien weet ik nu wat bepalend is voor mijn gezondheid, en weet ik hoe ik mijn fitheid kan behouden.

De aanpak van Martina is erg professioneel. Zij luistert goed en paste het behandelplan aan op basis van de laboratorium analyses, de verbeteringen die gedurende de behandeling optraden en mijn persoonlijke keuzes. Zij heeft veel kennis en kan duidelijk en begrijpelijk haar aanpak, het gebruik en de werking van voeding en supplementen, onderbouwen en uitleggen. Dit gaf mij veel vertrouwen dat ik op de goede weg was. Het was heel plezierig om in haar praktijk behandeld te worden, een absolute aanrader!”

De therapie bij de orthomoleculair therapeut, Martina Knaier, heeft mij veel meer opgeleverd dan ik bij de start had verwacht. Net als met veel andere dingen in het leven, haal je uit deze behandeling wat je er zelf instopt. Bereidheid om te veranderen in leefstijl en de dagelijkse voedingsgewoonten is een essentiële voorwaarde. Ik ben er zonder verwachtingen aan begonnen, maar ik realiseer me dat het hele behandeltraject meer dan 18 maanden heeft geduurd. Dat is best lang, maar kennelijk was deze tijd nodig om dit mooie resultaat te bereiken!

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.