BodySwitch Alkmaar - Orthomoleculair therapeut

Gezond en fit worden op een natuurlijke manier. Wil jij dat ook?

BodySwitch Alkmaar: Orthomoleculair therapeut, specialist in leefstijlgeneeskunde

Heb jij al jaren gezondheidsklachten? Last van je darmen, buik, overgewicht, pijnlijke gewrichten, een trage schildklier of een andere klacht waar je maar niet vanaf komt.

Dan kun je bij BodySwitch Alkmaar terecht als je graag van je klachten af wil! Orthomoleculair therapeut Saskia de Keulenaar, eigenaar van BodySwitch Alkmaar, is specialist in leefstijlgeneeskunde en wil jou helpen om je gezondheid te verbeteren en je van je klachten af te helpen.

Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de kern, niet vanuit de symptomen. Wanneer wij de oorzaak hebben achterhaald, stellen we een persoonlijk behandelplan op om je van je klachten af te helpen.

Wil je weten of we jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met BodySwitch Alkmaar. Orthomoleculair therapeut Saskia is specialist in orthomoleculaire geneeskunde en kan jou van je klachten af helpen.

Orthomoleculair therapeut: Saskia de Keulenaar

Orthomoleculair therapeut met een passie voor een gezonde leefstijl. Vanuit de BodySwitch praktijk in Alkmaar help ik mijn cliënten met het verbeteren van hun gezondheid.

Ik wil ook jou helpen om je gezonder, beter en fitter te voelen. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

Gesloten

08:30 - 17:00

08:30 - 14:00

09:00 - 12:00

Gesloten

Op afspraak

Iedere eerste zaterdag van de maand van 09:00-12:00

(Avonduren op maandag in overleg ook mogelijk)


Beroepsvereniging
MBOG

Lidnummer
1145TL
SCAG

Tarieven BodySwitch Alkmaar

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Orthomoleculaire praktijk BodySwitch Alkmaar

Het ‘gezondheidsvirus’ heeft mij, jaren geleden, besmet op het moment dat ik mijn overgewicht en de hieruit voortvloeiende gezondheidsklachten wilde aanpakken.

Het eerste boek dat ik kocht ging niet alleen over gewicht verliezen maar veel meer over de werkingsmechanismen erachter en hoe wij onze gezondheid kunnen verbeteren door het veranderen van onze ‘lifestyle’. Ik was geraakt!

De inhoud van het boek en vele (studie-)boeken daarop volgend, over de werking van het menselijk lichaam en gezond zijn, blijven en worden, heeft mij niet meer losgelaten en is uitgegroeid tot een ware passie.

Een passie wat heeft geleid tot de oprichting van BodySwitch Alkmaar en het helpen van mensen met gezondheidsklachten om zich weer fit en goed te voelen.

Specialisatie BodySwitch Alkmaar

BodySwitch Alkmaar is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van gezondheidsklachten en het verbeteren van je gezondheid. De specifieke aandachtsgebieden zijn:

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Suzanne

Ik had last van obstipatie. Door onderzoek en later uitleg over verschillende oorzaken en gevolgen kreeg ik inzicht in de oorzaak van mijn klachten. Zo’n 3 maanden na de start van de behandeling merkte ik, dat ik me beter ging voelen. Het gaat nu goed met mij en ik heb ook (nog) meer interesse gekregen in voeding. Ik heb de aanpak van mijn behandelaar, Saskia de Keulenaar, als zeer prettig ervaren: korte lijnen via e-mail, telefoon of WhatsApp. Saskia was goed bereikbaar voor vragen en gaf duidelijke uitleg. Desnoods meerdere malen. Ik voelde me gehoord.

Tarieven BodySwitch Alkmaar

Consulten

Telefonisch consult (max. 15 min)

€ 30,-

1e Intakeconsult standaard (ca. 75 min)

  • Online vragenlijst
  • Voedingsdagboek
€ 157,-

Aanvraag laboratoriumonderzoek

Aanvraag bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek)

  • Aanvraag laboratorium onderzoek (in overleg)
  • Analyse van de resultaten van het onderzoek
  • Toelichting op de resultaten van het onderzoek
€ 50,-

Persoonlijke plannen

Opstellen persoonlijk behandelplan (standaard)

€ 157,-

Opstellen persoonlijk voedingsplan

€ 105,-

Consulten

Consult kort of telefonisch (max. 25 min.)

€ 60,-

Consult standaard (max. 50 min.)

€ 120,-

Consult lang/Bespreken behandelplan standaard (max. 75 min)

€ 157,-

Blogs en artikelen van Saskia de Keulenaar

Bekijk hier de publicaties van BodySwitch Alkmaar

Contact

Heb je gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak met: BodySwitch Alkmaar!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.