BodySwitch Den Bosch: Orthomoleculair Therapeut (Babs Duynisveld)

Gezond en fit worden op een natuurlijk manier. Wil jij dat ook?

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Op afspraak

uitsluitend online-afspraken

Tarieven BodySwitch Den Bosch

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Over mij:

Vijftien jaar geleden wilde ik graag weten hoe ik op een gezonde manier wat kilo’s kon kwijtraken, ervoor kon zorgen dat ik meer energie kreeg/overhield en dat ik meer in balans zou zijn.

Ik was altijd wel bezig met het volgen van een dieet, zo heb ik alle diëten in de afgelopen jaren wel geprobeerd. Mijn gewicht heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen.

Ik sport graag, en deed dit dan ook, ik had dus genoeg beweging, maar hoe kwam het dat ik me dan toch niet fit voelde en ook nog wat te zwaar was?

Dat diëten niet de oplossing was daar was ik ondertussen wel achter, maar wat dan wel?

Ik wilde heel graag weten hoe mijn lichaam werkte en zo startte ik mijn zoektocht op het internet. Ik kwam uiteindelijk uit bij de hormoonfactor, hier draaide alles om hormonen.

Mijn interesse was gewekt. Ik bestelde de boeken, en las deze in no time uit….

Hierin wordt beschreven hoe hormonen je gezondheid kunnen beïnvloeden en dat dit de basis is voor een gezond lichaam. Maar ook dat als hormonen echter uit balans raken er allerlei (vage) klachten kunnen optreden.

Ik wilde hier nog meer van weten en volgde daarom de opleiding “trainer Hormoonfactor”.

Na de nieuwe levensstijl te hebben geïntrigeerd in m’n dagelijks leven had ik geen last meer van vage klachten, ben ik veel meer in balans, heb ik veel meer energie, zit lekkerder in m’n vel, weet ik nu wat ik wel en niet moet eten en raakte ik ook nog m’n kilo’s kwijt.

Dit was het begin van een lange reeks opleidingen o.a. tot vitaliteitscoach en orthomoleculair therapeut en het starten van een eigen praktijk.

Mijn aanpak

Als orthomoleculair therapeut werk ik holistisch en kijk ik naar alle factoren die de gezondheid en vitaliteit kunnen beïnvloeden. Je eet- en leefwijze, je emotionele gesteldheid, erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw hulpvraag, vul jij voorafgaande van ons gesprek een vragenlijst en voedingsdagboek in. Tijdens de intake verzamel ik verder gegevens.

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het ontstaan van je klachten. Een aanvullend laboratoriumonderzoek kan gewenst zijn.

Op basis van alle informatie maak ik een persoonlijk behandelplan waar jij mee aan de slag kan gaan. In het vervolgtraject kijken we samen hoe de je reageert op de behandeling die we hebben gestart, en indien nodig passen we deze aan.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat ik voor jou jan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Specialisatie BodySwitch Den Bosch

  • Hormonen
  • Stress / Burn-out
  • Ketogeen
  • Diabetus 2
  • Gewicht

Tarieven BodySwitch Den Bosch

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Carla

Jarenlang heb ik te horen gekregen dat ik het Prikkelbare Darmsyndroom had en dat ik daar mee moest leren leven. Toen mijn Moleculair therapeut met mij had uitgezocht voor welke voedingstoffen ik een intolerantie had, merkte ik al na een paar dagen verbetering! Als ik me maar aan de regels houd, heb ik geen opgeblazen gevoel en buikpijn meer. Heerlijk!

Margot

“Ik eet gezond, slaap goed en beweeg best veel. Toch voelde ik mij al jaren niet fit. Ik had ook veel last van allerlei klachten zoals hoofdpijn en huidproblemen. Sinds mijn behandeltraject bij BodySwitch weet ik dat mijn hormonen uit balans waren. Ik heb inzicht gekregen in welke voedingstekorten ik had en hoe ik mijn hormoonhuishouding in balans kan houden. Ik voel mij weer fit en energiek en ben van mijn gezondheidsklachten af. Wat genieten is dat!”

Roel

Ik had al jaren last van veel buikpijn, diarree en andere onverklaarbare klachten. Dit heeft niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal grote invloed gehad. Door BodySwitch ben ik erachter gekomen, dat mijn lichaam overgevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen. Met het persoonlijke voedings- en supplementenplan ben ik van mijn klachten afgekomen en weet ik wat ik wel en niet moet eten om me goed te voelen.

Contact

Heb je gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak met: BodySwitch Den Bosch!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.