Orthomoleculaire & leefstijl- geneeskunde in Groningen

Gezond en fit worden op een natuurlijke manier – wil jij dat ook?

BodySwitch Groningen

Als je gezondheid jou belemmert om te zijn wie je bent, is het tijd voor actie.

Het lichaam kan veel zelf oplossen, maar soms gaan klachten niet vanzelf over. Je blijft moe, je houdt pijn of je weerstand schiet steeds tekort. Chronische klachten sluipen erin en kunnen ongemerkt steeds meer impact hebben op je dagelijks leven.

Ben je klaar met aanmodderen en wil je de onderliggende oorzaak met wortel en al aanpakken? Dan ben je van harte welkom bij BodySwitch Groningen. Onze gespecialiseerde orthomoleculair artsen en therapeuten helpen met een op jou afgestemd plan om natuurlijk weer gezond en fit te worden én te blijven.

BodySwitch Groningen heeft expertise in oa de volgende ziektebeelden:

 • prikkelbare darmsyndroom
 • (onbegrepen) buikpijn en overige maag/darmklachten
 • hormoongerelateerde klachten
 • schildklierproblemen
 • vermoeidheid
 • angst, paniekaanvallen
 • depressie
 • overspannenheid en burnout
 • AD(H)D en emotieregulatieproblemen
 • advies rond zwangerschap en bevalling

Naast het behandelen van ziektes, ben je ook welkom om op maat advies en coaching te krijgen rond voeding, suppletie en leefstijl. Voor, tijdens of na zwangerschap bijvoorbeeld. Of om tijdens een stressvolle periode wat extra veerkracht op te bouwen.

We heten je graag welkom in onze praktijk aan de Sint Walburgstraat 2 te Groningen.

 

 

 

 

Orthomoleculair arts & lichaamsgericht therapeut Daniella Waley

 

Vanuit enthousiasme help ik mensen op hun weg naar gezondheid en innerlijke vrijheid.
Elke keer als iemand uit de vicieuze cirkel van pijn, uitputting en ontmoediging breekt en weer die dingen kan doen die hij/zij echt belangrijk vindt, raak ik meer overtuigd: er is altijd een weg naar herstel.

 

 

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 14:00

Gesloten

09:00 - 17:00

09:00 - 14:00

Gesloten

Gesloten


KVK
82226881

Beroepsvereniging
NWP

Lidnummer
2164

Tarieven BodySwitch Groningen-Centrum

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Tarieven BodySwitch Groningen-Centrum

Intake

 • In een persoonlijke online omgeving vul je een uitgebreide vragenlijst in en upload je relevante verslagen of onderzoeksresultaten
 • Je houdt een voedingsdagboek bij
 • Intakegesprek (75-90 minuten)
€ 145 ,-

Diagnostiek

In veel gevallen geeft bloed- of ontlastingsonderzoek zeer waardevolle informatie die maakt dat een doeltreffende behandeling kan worden ingezet.

Altijd in overleg met jou.

€ 0 tot 600,-

Adviesgesprek

 • Bespreken uitkomsten intake en diagnostiek
 • Behandelmogelijkheden bespreken en in samenspraak een behandelplan opstellen
 • Behandelplan op papier en digitaal
 • 75-90 minuten
€ 145,-

Vervolgconsulten

 • Consult waarin we de voortgang evalueren en waar nodig het plan aanscherpen of bijstellen
 • Uitgebreid tijd voor coaching en bespreken van relevante thema’s
 • 60 minuten
€ 105,-

Behandelsessie lang

 • Sommige situaties vragen om meer tijd.
 • Bijvoorbeeld als het gaat om het werken met onverwerkte emoties of trauma
 • In een langere sessie kunnen we de diepte ingaan en zaken bij de kern aanpakken
 • 90 minuten
€ 145,-

Vergoedingsmogelijkheden

 • De kosten kunnen gedeeltelijk vergoed worden vanuit je aanvullende verzekering.
 • Check jouw mogelijkheden via deze zorgwijzer
 • In veel gevallen zijn werkgevers bereid mee te betalen aan een traject, wanneer dit verzuim voorkomt of verkort.

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Annelies, 58 jaar

Na jarenlang aanmodderen met symptoombestrijding, kwam ik bij BodySwitch terecht. Bij de eerste kennismaking had Daniella meteen door wat er speelde. Ik ben aan de slag gegaan met mijn voeding, heb tijdelijk supplementen gebruikt. Ook ben ik yoga en ademhalingsoefeningen gaan toepassen en mijn oude hobby weer gaan oppakken. Daarna ging het snel weer de goede kant op. Wat ik als prettig heb ervaren is dat Daniella de dingen goed uit kon leggen. Het begrijpen van hoe het zit, gaf mij meer vertrouwen in mezelf. 

Maarten, 42 jaar

Ik heb mijn begeleiding door Daniella als zeer prettig ervaren. Ze heeft een goede kijk op mij als persoon gehad en me goed begeleid in wat ik nodig had om weer meer relaxt in het leven te staan. De uitleg over wat mijn lichaam nodig had om weer energie te produceren, gaf me het gevoel dat ik zelf mijn toekomst weer kon bepalen, in plaats van dat mijn klachten dat deden. Het piekeren en de slaapproblemen namen af. Ik heb er veel aan gehad en kan de toekomst een stuk geruster tegemoet.

Hoe gaan we te werk?

 • Samen met jou creëren we overzicht. Je verhaal wordt van begin tot eind opgehelderd. Welke factoren hebben meegespeeld in het ontstaan en de ontwikkeling van je klachten. Welke factoren belemmeren je herstel? Wat heb je al geprobeerd, met welk effect?
 • Meten is weten! Er zullen ongetwijfeld al veel meningen de revue hebben gepasseerd: de huisarts zegt dit, Instagram zegt dat, je moeder denkt sowieso dat het aan A ligt en die ene collega weet zeker dat je gewoon B moet proberen. Allemaal goed bedoeld natuurlijk, maar zo verwarrend af en toe. Door bloed- of ontlastingsonderzoek worden twijfels weggenomen en weten we bijvoorbeeld of er virussen, bacteriën of parasieten in het spel zijn. Of dat er intoleranties of tekorten zijn die om aandacht vragen.
 • Een doel zonder plan blijft slechts een wens!
  Samen maken we een helder plan op maat voor jou: haalbaar en praktisch. Met voeding, beweging, leefstijl en supplementen als belangrijkste elementen. Daarnaast is er aandacht voor je mindset en emoties.

Meer over Daniella (dit moet op een aparte pagina met hyperlink)

Mijn eigen levensloop heeft me een diep besef gegeven dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is.
Jarenlang dacht ik dat het gewoon bij me hoorde: altijd in slaap vallen tijdens films, het concentratievermogen van een goudvis, vaak wakker schrikken met een knoop in mijn maag, alles eindeloos overdenken. Tot op mijn 24e een griepje overging in paniekaanvallen, mijn bed niet uit kunnen komen en een somber, zombie-achtig gevoel. Het overviel me destijds, maar terugkijkend had ik al jarenlang voortekenen genegeerd in het kader van “gewoon doorgaan”. Had ik toen de juiste hulp gekregen, was me misschien bespaard gebleven wat uiteindelijk een zoektocht is geworden van meer dan 10 jaar. Ondanks meerdere huisartsen, psychologen en specialisten te raadplegen, zelf opleidingen te volgen in farmacie en geneeskunde en acht jaar te werken bij de GGZ, nergens vond ik een sluitend antwoord op die ene cruciale vraag: wat is er aan de hand en hoe kan ik hiervan herstellen?
De opleiding tot integraal orthomoleculair therapeut was de eerste opleiding voor mij waarin -op een wetenschappelijk niveau- de verbanden duidelijk werden tussen alle organen en systemen in het lichaam: het complexe samenspel tussen onder andere hormonen, neurotransmitters, de darmen, het brein en het immuunsysteem. En wat de rol van stress, voeding en leefstijl is op al deze elementen. Net als de andere artsen in mijn opleidingsgroep ging ik beseffen dat de studie geneeskunde ons vooral had geleerd om symptomen te behandelen met medicatie, in plaats van het lichaam weer gezond en veerkrachtig te helpen worden. Nog een aantal opleidingen volgden, onder andere lichaamsgerichte therapie, Acceptance Commitment therapy en klinische psychoneuroimmunologie (kPNI).
Geleidelijk gebeurde wat ik eerder niet voor mogelijk hield: mijn energieniveau en stemming werden stabiel, ik hield energie over om nieuwe dingen te ondernemen. Ik kon weer met vertrouwen naar mijn toekomst kijken.
Sinds 2018 help ik met veel enthousiasme anderen op hun weg naar gezondheid en innerlijke rust. Elke keer als ik zie hoe mensen uit de vicieuze cirkel van pijn, uitputting en ontmoediging breken en weer die dingen kunnen doen die ze echt willen, dan voel ik een diepe blijdschap en een bevestiging dat er altijd een weg is naar herstel.

Contact

Heb je gezondheid klachten? Maak dan een afspraak met BodySwitch Groningen-Centrum!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.