Jerome Verbeek: orthomoleculair therapeut Maastricht

Orthomoleculair therapeut, Ex-Fysiotherapeut, Klinisch-Psycho-Neuro-Immunoloog

Mijn passie is mensen helpen met chronische klachten door het geven van voeding- en leefstijladviezen.

Laten we videobellen om te kijken of ik kan helpen

Omdat ik geloof in mijn behandelingen, geef ik jou de mogelijkheid om een 30 minuten gratis consult in te plannen. In dit gesprek hoor ik graag wat jouw gezondheidsproblemen zijn en bespreken we hoe ik hierbij kan helpen.

 

Ik behandel mijn cliënten zowel in mijn praktijk als via videoconsulten. Ik kan eventuele onderzoeken sturen via de post naar heel Nederland en België.

Mijn verhaal

 

Helaas blijkt dat wat wij verstaan onder “gezond leven” geen garantie geeft om ook gezond te zijn. Al vroeg in mijn leven kreeg ik de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom, desondanks dat ik voor algemene begrippen heel gezond at. Ik was vermoeid, had last van hevige angstklachten en kon niet functioneren. Later bleek dat ik ook een auto-immuunziekte van mijn schildklier had.

 

Na jaren zoeken en proberen kwam ik uiteindelijk ten einde raad bij een orthomoleculair therapeut terecht. Ik was toen 21 en had al zoveel geprobeerd maar niets leek te helpen. We zijn toen begonnen met bepaalde voedingsmiddelen weg te laten. Tevens moest ik een aantal supplementen nemen en een darmflora protocol volgen.

 

De snelheid waarop mijn klachten verdwenen was onvoorstelbaar. Ik had nooit durven geloven dat na alle voor mij vruchteloze onderzoeken en medicijnen, zoiets “alternatiefs” zo’n verbetering zou kunnen geven. Waarom was dit niet eerder ontdekt en waarom was dit niet bekender?

 

Na deze ervaring was ik verkocht. Ik kon toch niet de enige zijn die zoveel gezonder zou kunnen worden door voeding en suppletie? Eerst studeerde ik fysiotherapie. Hier heb ik vooral geleerd hoe je mensen het beste kan begeleiden; door een realistisch beeld te hebben wat wel en niet in iemand’s dagelijks leven haalbaar is.

 

Je leefstijl aanpassen is best een opgave in het begin. Dit moet je niet forceren of ineens allemaal perfect proberen te doen. Dit hoort stap voor stap te gebeuren. Met duidelijke instructies die iedereen kan volgen. Het moet ook leuk zijn en vooral moet het snel effect hebben zodat je gemotiveerd raakt en blijft.

 

Ik blijf me verbazen hoe goed ons lichaam kan herstellen van ziektebeelden of klachten die al decennia lang gezien worden als ongeneeslijk. Begrijp me niet verkeerd, ik kan heus niet alles oplossen, maar er is al veel meer mogelijk dan nu algemeen aangenomen wordt.

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 17:00

09:00 - 13:00

Gesloten

Op afspraak

Bereikbaarheid:

U kunt makkelijk parkeren bij Q-Park Sphinx en vanuit daar onder de stenen boog naar mijn praktijk lopen aan de overkant van de straat.


KVK
90081587

BTW
NL004786918B70

Tarieven BodySwitch Maastricht

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Diek Slots (50j)

Ziekte van Crohn

“Na jaren van extreme buikpijndiarreeobstipatie en vermoeidheid kwam ik in 2014 in het Ziekenhuis terecht. Daar kreeg ik te horen dat ik de ziekte van Crohn had. Ik moest gelijk met medicatie beginnen. Omdat deze niet genoeg hielpen kreeg ik zwaardere medicatie die elke 6 weken middels een infuus toegediend werden. In het begin hielp dat redelijk maar ik kreeg ook last van bijwerkingen zoals benauwdheid en uitslag. Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven omdat ik graag de onderliggende oorzaak wilde onderzoeken en niet alleen de symptomen wilde bestrijden met zware medicatie die mij ook niet voldoende hielpen. Ik kwam, na wat omzwervingen, bij Jerome Verbeek terecht.

Jerome is uiterst vakkundig te werk gegaan en hij kwam er achter dat ik o.a.  niet tegen lactose en gluten kan, last van parasieten had en baat had bij voedingssupplementen omdat mijn darmen niet genoeg konden opnemen. Het is een traject geweest van ongeveer 1,5 jaar waarin ik mij steeds beter ging voelen. Ik ben helemaal gestopt met de medicatie en heb de ziekte goed onder controle gekregen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ik gebruik nog elke dag de voedingssupplementen als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Ik heb Jerome persoonlijk ervaren als een integer, betrokken persoon met veel medische kennis. Ik kan een ieder die kampt met darmproblematiek aan raden contact met hem op te nemen.”- Diek Slots (50 jaar)

Anoniem (36 jaar)

Stemming en Angstklachten

“Ik had last van langdurig bestaande stemming en angst klachten. Ook gebruikte ik medicatie hiervoor.

Ik ben tot op de dag van vandaag zo blij dat ik het traject ben ingegaan met Jerome. Ik ben met de voedings- en supplementen adviezen aan de slag gegaan en inmiddels zonder medicatie stabieler dan ooit. Nooit durven hopen dat dit zo veel zou doen!”- Anoniem (36 jaar)

Paul Foster (69 jaar)

Fibromyalgie & Chronische Vermoeidheid

“Ik lijd al meer dan 15 jaar aan fibromyalgie.

Mijn gezondheid is in deze jaren langzaam verslechterd en in de afgelopen 4/5 jaar heb ik zoveel last gehad van chronische vermoeidheid dat mijn leven geen zin meer had.

Ik leefde van vrij sterke pijnstillers. En ik kon mijn volgende dag nooit plannen, omdat ik van dag tot dag niet wist ik me zou voelen.

Ik had de meeste dingen al geprobeerd om mijn leven te verbeteren, dus toen mijn fysiotherapeut voorstelde om een voedingsdeskundige te zien, dacht ik gewoon: wat heb ik te verliezen. Ik nam contact op met Jerome en regelde een afspraak van 2 uur. Die ging heel snel voorbij.

Ik heb het advies opgevolgd en hoewel mijn leven echt nog niet perfect is, heb ik nu een redelijke hoeveelheid energie, ben ik een beetje (6/8 kilo) afgevallen en voelt mijn lichaam veel gezonder aan.

Ik slaap beter en kan de meeste dagen gewoon plannen om op te staan en wat taken te doen.

Ik probeer nog steeds alle adviezen van Jerome, een echte professional, op te volgen en zou zijn diensten ten zeerste aanbevelen.” – Paul Foster (69 jaar)

Contact

Heb je gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak met: BodySwitch Maastricht!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.