BodySwitch Enschede - Orthomoleculair arts/therapeut

Gezond en fit worden op een natuurlijk manier. Wil jij dat ook?

Welkom bij BodySwitch Enschede: Orthomoleculair arts en therapeut, online specialisten in leefstijlgeneeskunde

Heb je al tijden last van buikpijn, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid of hoofdpijn? Of heb je een auto-immuunziekte ? En heb je al van alles geprobeerd, maar helpt niets?

Orthomoleculaire therapie kan je helpen van je klachten af te komen.

Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de oorzaak, niet vanuit symptomen. Wanneer wij de oorzaak hebben achterhaald, stellen we een persoonlijk behandelplan op om je van je klachten af te helpen.

Persoonlijk adviesgesprek.

Omdat onze artsen en therapeuten je graag van je klachten afhelpen, bieden we je een gratis persoonlijk adviesgesprek aan om kennis te maken met onze aanpak. Tijdens ons gesprek geven we persoonlijk en onafhankelijk advies over jouw situatie.

Hierin bespreken we:

 • Wat je klachten zijn;
 • Wat je al gedaan hebt om van je klachten af te komen en wat hiervan het resultaat was;
 • Wat orthomoleculaire geneeskunde is; en hoe dat verschilt van de reguliere geneeskunde;
 • Hoe de aanpak van BodySwitch eruit ziet en je kan helpen weer gezond en fit te worden.

Het gesprek is telefonisch en duurt 15 minuten. Wil je weten of BodySwitch jou kan helpen? Klik dan op de knop en meld je aan.

Wil je ons liever in een van onze praktijken zien en spreken? Maak dan een afspraak voor een intake consult.

Onze visie:

“wij geloven dat een behandeling alleen succesvol kan zijn wanneer oorzaken van klachten helder in beeld zijn. Een zo optimaal mogelijke leefstijl zien wij als de basis voor het verkrijgen én het behouden van een goede gezondheid met voldoende energie en kracht”.

BodySwitch wil jou helpen om je gezond, goed en fit te voelen. Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk adviesgesprek om elkaar beter te leren kennen en te achterhalen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

uitsluitend online-afspraken

Tarieven BodySwitch Enschede 

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Specialisatie BodySwitch

BodySwitch is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van gezondheidsklachten en het verbeteren van je gezondheid.

De specialismen van BodySwitch zijn:

 • Maag- en darmproblemen (PDS, Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, buikpijn, verteringsproblematiek)
 • Blaaspijn (interstitiële cystitis, blaaspijnsyndroom)
 • Gewichtsbeheersing en afvallen
 • Hormonale klachten

Tarieven BodySwitch Enschede 

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Carla

Jarenlang heb ik te horen gekregen dat ik het Prikkelbare Darmsyndroom had en dat ik daar mee moest leren leven. Toen mijn Moleculair therapeut met mij had uitgezocht voor welke voedingstoffen ik een intolerantie had, merkte ik al na een paar dagen verbetering! Als ik me maar aan de regels houd, heb ik geen opgeblazen gevoel en buikpijn meer. Heerlijk!

Margot

“Ik eet gezond, slaap goed en beweeg best veel. Toch voelde ik mij al jaren niet fit. Ik had ook veel last van allerlei klachten zoals hoofdpijn en huidproblemen. Sinds mijn behandeltraject bij BodySwitch weet ik dat mijn hormonen uit balans waren. Ik heb inzicht gekregen in welke voedingstekorten ik had en hoe ik mijn hormoonhuishouding in balans kan houden. Ik voel mij weer fit en energiek en ben van mijn gezondheidsklachten af. Wat genieten is dat!”

Roel

Ik had al jaren last van veel buikpijn, diarree en andere onverklaarbare klachten. Dit heeft niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal grote invloed gehad. Door BodySwitch ben ik erachter gekomen, dat mijn lichaam overgevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen. Met het persoonlijke voedings- en supplementenplan ben ik van mijn klachten afgekomen en weet ik wat ik wel en niet moet eten om me goed te voelen.

Contact

Heb je gezondheid klachten? Maak dan een afspraak met BodySwitch Enschede !

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.