Hormonale disbalans testen?

Gezond en fit worden op een natuurlijke manier. Wil jij dat ook?

Zijn jouw hormonen uit balans?

Heb jij het idee dat je hormonen uit balans zijn? De kans is zeker aanwezig dat jij problemen hebt met je hormonen. Een hormonale disbalans komt namelijk vaak voor.

Speciaal daarom hebben wij in samenwerking met Petra de Ryck, onze hormoonspecialist in Amsterdam, een hormoon test gemaakt om erachter te komen of jouw hormonen in disbalans zijn. De uitslag van de test geeft je inzicht in eventuele hormoon problemen.

De resultaten van de test ontvang je binnen 48 uur per e-mail. Klik op de knop hieronder om de test te doen!

Hoe werkt de hormoon test?

Hormonale disbalans testen? De gratis hormoon test van BodySwitch bestaat uit een online vragenlijst, een analyse van onze hormoonspecialist en een uitslagrapport.

Onze hormoon test is erop gericht om te achterhalen of jij symptomen hebt van een hormonale disbalans. Simpel gezegd, jij geeft aan waar je last van hebt en wij brengen de rest voor jou in kaart.

Onze hormoon check bestaat uit 9 delen en duurt niet langer dan een paar minuten. Na het invullen van de test gaat een van onze specialisten de door jou ingevulde antwoorden analyseren. Vervolgens sturen wij de resultaten inclusief een persoonlijk adviesrapport naar het door jou opgegeven mailadres.

De test is volledig gratis.

gratis-hormoon-test

Waarom hormonale disbalans testen?

Waarom hormonale disbalans testen? Problemen met je hormonen kan leiden tot vervelende klachten zoals stemmingswisselingen, weinig eetlust hebben, veel stress, maar ook pijn in je gewrichten, vermoeidheid en overgewicht.

Hormonale klachten kunnen gelukkig op een natuurlijke manier worden behandeld. Helemaal wanneer je er vroeg bij bent. De eerste stap om erachter te komen of jij hormoon problemen hebt is door onze hormoon test te doen.

Middels onze test kom je erachter of je hormonen gezond zijn of niet. Wanneer de uitkomst negatief is geeft onze specialist aan wat je kan doen om de balans in je hormonen te herstellen.

Hoe dan ook, bij BodySwitch ben je in goede handen!

Wat is een hormonale disbalans?

Een hormonale disbalans is dat je lichaam te veel of juist te weinig van bepaalde hormonen aanmaakt met als gevolg dat je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, stemmingswisselingen hebt, weinig eetlust of bijvoorbeeld veel stress ervaart.

Zoals je eerder hebt kunnen lezen zijn er verschillende hormonale klachten en kunnen de meeste hormoonproblemen gelukkig effectief worden behandeld.

Bij BodySwitch is er altijd een specialist die jou verder kan helpen. BodySwitch bestaat uit een team van specialisten die elkaar ondersteunen om jou van je klachten af te helpen.

Dat is de kracht van BodySwitch! Wil je meer weten over onze hormoon behandeling? Klik dan op de link hieronder.

Meer over hormonale klachten

“Ik eet gezond, slaap goed en beweeg best veel. Toch voelde ik mij al jaren niet fit. Ik had ook veel last van allerlei klachten zoals hoofdpijn en huidproblemen. Sinds mijn behandeltraject bij BodySwitch weet ik dat mijn hormonen uit balans waren. Ik heb inzicht gekregen in welke voedingstekorten ik had en hoe ik mijn hormoonhuishouding in balans kan houden. Ik voel mij weer fit en energiek en ben van mijn gezondheidsklachten af. Wat genieten is dat!”

Margot (behandeld voor hormonale klachten)

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Meld je dan gratis aan voor een adviesgesprek en ontvang persoonlijk advies voor jouw situatie.