Keto-podcast-12-met-Monique

#12 Afvallen met een Ketogene leefstijl, Monique vertelt over haar ervaringen

Monique is 25 kilo afgevallen dankzij een ketogene leefstijl. In deze aflevering vertelt Monique over haar ervaringen, over wat het haar allemaal heeft opgeleverd en de plus- en de minpunten. Een (leuk) minpunt is bijvoorbeeld dat ze een nieuwe bril moest kopen omdat haar gezicht smaller werd.

In 2018 begon Monique aan haar ketogene leefstijl, als laatste poging om grip te krijgen op haar gewicht. Het mooiste is, dat ze dit ook zo wist te houden.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.