Keto-podcast

#51 Keto Power: Hoe Sigrid en haar man chronische pijn én long COVID overwonnen

Louisette begon begin augustus met een aflevering over hoe ketogene voeding en ketose kunnen bijdragen aan de vermindering van chronische pijnklachten. Al doende kwam Nancy in beeld, aan wie gevraagd werd of ze in de Keto Podcast wilde komen vertellen over haar ervaringen bij pijnklachten en ketogeen eten.

Dat deed ze en haar verhaal heb je kunnen horen in aflevering 50 van De Keto Podcast.

En ja, toen vielen er nog meer stukjes op hun plaats bij het zien van het Instagram account van Sigrid. Sigrid is cursist bij Ketogeen Instituut Nederland en post sindsdien op Instagram over haar ketoreis en hoe zij van haar chronische pijnklachten afkwam toen ze met keto begon.

Van het een kwam het ander, en nu hebben we samen een inspirerende Podcast-aflevering opgenomen. Ze bevestigde nog eens hoe sterk de kracht van ketose is bij het bestrijden van pijn.

En dat was nog niet alles, want ze vertelde ook over dat haar man Aart als een soort wonder is hersteld van long-covid door met Sigrid mee te doen met ketogeen eten.

Een dubbel mooi verhaal in deze aflevering dus!

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.