Keto-podcast-14-met-Miranda

#14 De kracht van een Ketogeen Dieet bij Multiple Sclerose (MS), het verhaal van Miranda

In deze aflevering van Dé Keto Podcast: het persoonlijke verhaal van Miranda. Zij kreeg te horen dat ze “waarschijnlijk” auto-immuunaandoening Multiple Sclerose (MS) heeft. De diagnose kon nog niet gesteld worden, omdat het enkele jaren kan duren voordat het wel kan. In de tussentijd wordt er niets gedaan om verdere voortgang van het ziektebeeld te remmen of te behandelen. Het is gewoon afwachten tot de diagnose er is, en dan kan gestart worden met behandeling, volgens de neuroloog.

Miranda legde zich er niet bij neer en ging op zoek. Uiteindelijk kwam ze bij Ketogeen Instituut Nederland terecht en begon met een ketogeen dieet in combinatie met vasten. In de podcast vertelt ze hoe enorm veel goeds haar dat gebracht heeft. Ze veranderde van een vermoeide en neerslachtige jonge moeder in een energieke en vrolijke vrouw die weer een positieve kijk heeft op het leven. En nog belangrijker, haar klachten zijn bijna niet meer aanwezig!

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.