Keto-podcast-13-met-Internist-dr-Yvo-Sijpkens

#13 Het belang van koolhydraatbeperking voor een optimale gezondheid, met internist Dr. Yvo Sijpkens

Dr. Yvo Sijpkens is naast internist ook medisch adviseur van stichting Je Leefstijl Als Medicijn. Hij heeft aan den lijve ondervonden wat het het positieve effect was van een ketogene leefstijl op zijn eigen gezondheid. Sindsdien draagt hij dit ook uit en is hij ambassadeur voor deze manier van leven.

In dit Podcast vertelt Yvo over zijn eigen pad en hoe hij ook in zijn praktijk patiënten adviseert over leefstijl. Hij vertelt onder andere waarom je je geen zorgen hoeft te maken over het eten van extra eiwitten en zouten, ook niet bij nier- en hartaandoeningen.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.