Keto-podcast

#10 Het Wahls Protocol bij MS, met Huisarts Lieneke van de Griendt

Deze Podcast is opgenomen met huisarts, leefstijlarts en auteur Lieneke van de Griendt. Zij vertelt over hoe zij in aanraking kwam met o.a. orthomoleculaire geneeskunde, functional medicine en het Wahls Protocol. Lieneke is de eerste Wahls Protocol Health Practitioner van Nederland en vertelt meer over het protocol en over Terry Wahls, de arts die dit programma ontwikkelde.

Het Wahls Protocol bestaat uit verschillende niveaus en kan worden ingezet bij MS (Multiple Sclerose), maar ook bij andere (neuro)degeneratieve ziektebeelden. Niveau 3 van dit protocol is vergelijkbaar met een ketogeen dieet en leidt tot ketose. In dit interview met Lieneke ontdek je er meer over.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.