Laura Leichtenberg – Orthomoleculair Arts Amsterdam-Centrum

Orthomoleculair Arts Amsterdam-Centrum: Laura Leichtenberg

“Ik wens het iedereen met chronische klachten of ziekten toe om je goed, gezond, vol energie en vooral helemaal jezelf te voelen.”

Mijn naam is Laura Leichtenberg en ik werk met veel passie als orthomoleculair arts bij BodySwitch. Vanuit mijn BodySwitch-praktijk help ik mijn cliënten om op een natuurlijke manier van hun gezondheidsklachten af te komen.

Mijn persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke kennis zijn de reden dat ik jou goed kan helpen. Vooral mensen met auto-immuunziekten en met name van de schildklier.

Hieronder vertel ik graag meer over mezelf!

Orthomoleculair arts en ervaringsdeskundige

Aan het einde van mijn opleiding als arts werd ik gediagnosticeerd met de ziekte van Graves, een auto-immuunziekte van de schildklier. Deze ervaring leidde er in combinatie met mijn studie en werk als arts toe dat ik ervan overtuigd raakte dat ik nog veel te leren had als regulier arts over het ontstaan van ziekten en het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Die conclusie leidde tot een zoektocht en verdieping in de integrale en orthomoleculaire geneeskunde. Door mijn zoektocht ben ik geïnspireerd geraakt door orthomoleculaire geneeskunde, wat heeft geleid tot mijn huidige werkzaamheden als orthomoleculair arts.

Orthomoleculaire geneeskunde gaat verder dan reguliere geneeskunde.

Waar de reguliere geneeskunde met name gericht is op het bestrijden van klachten, richt ik mij liever op het zoeken naar en oplossen van de onderliggende oorzaak. Wanneer en waardoor is er disbalans ontstaan? En wat kunnen we doen om het lichaam zo te ondersteunen zodat het weer optimaal kan functioneren en gezond blijft?

Waar de reguliere geneeskunde vaak werkt met medicijnen, zet ik leefstijl ‘tools’ in, zoals voeding en supplementen, beweging, ontspanning (inclusief slaap en stressmanagement), et cetera.

Deze vorm van geneeskunde is maatwerk en naar mijn mening het meest succesvol op het raakvlak tussen de reguliere en complementaire (orthomoleculaire) geneeskunde.

Vanuit deze visie help ik mijn cliënten en kan ik ook jou verder helpen.

Mijn opleidingen:

Orthomoleculair Arts Amsterdam – Laura Leichtenberg

Klanten die je voor zijn gegaan

Uitnodiging – Orthomoleculair arts Amsterdam-Centrum (ook online)

Heb je al jaren gezondheidsklachten en wil je weten wat er echt aan de hand is? Het is mijn missie om je te helpen om je goed, gezond, vol energie en vooral helemaal jezelf te voelen. Want daar help ik je bij! Wil jij dit ook, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Klik hieronder op de link om een gratis kennismaking in te plannen van 15 minuten.

Gratis adviesconsult inplannen

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.