Leidraad infectiepreventie Covid-19

 

Coronavirus maatregelenBeste klant,

Maandag, 11 mei 2020, openen de praktijken van de vrijgevestigde professionals in de integrale en complementaire zorg weer.
Een protocol voor vrijwel de hele sector is hiervoor opgesteld door een viertal organisaties, FLICZ (Federatie Leefstijl, Integrale en Complementaire zorg), RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), KAB (Koepel Alternatieve Behandelwijzen) en NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg)
Het protocol, Leidraad infectiepreventie Covid-19, geeft duidelijke en concrete instructies aan de praktijkhouders hoe zij op een veilige manier voor de cliënten en de professionals zelf, hun zorg weer kunnen opstarten. De algemene eisen en voorwaarden zoals die zijn opgesteld door het ministerie van VWS en het RIVM zijn hierbij gevolgd. De opstellers van het protocol menen dat hiermee hun achterbannen, toegespitst op hun situaties, aanpassingen in de organisatie van de praktijk kunnen doorvoeren. Dit betreft de wijze waarop de verschillende ruimtes moeten worden ingedeeld en moeten worden schoongehouden. Maar ook de communicatie naar cliënten die zorg willen en de voorwaarden waaraan cliënten moeten voldoen zijn helder en eenduidig opgenomen. Tenslotte zijn er natuurlijk hygiënemaatregelen geformuleerd voor bescherming van de cliënten en de professionals.

Klik hieronder voor de Leidraad infectiepreventie Covid-19

Leidraad_infectiepreventie_Covid_19_CAM_sector

Het protocol kan wijzigen door voortschrijdend inzicht of omdat er omissies worden geconstateerd. U ziet dat aan het versienummer.

Graag tot ziens in een van onze praktijken!

Contact

Hulp nodig bij gezondheidsklachten?

BodySwitch is een netwerk van samenwerkende orthomoleculaire therapeuten en artsen. Ons team is gespecialiseerd in het op een natuurlijke manier behandelen van tal van gezondheidsproblemen- en klachten, waaronder chronische ziekten, auto-immuunziekten, darmklachten, dementie, fibromyalgie, vermoeidheidsklachten en ga zo door.

Wij hebben een aanpak ontwikkeld om klachten vanuit de oorzaak te behandelen door middel van leefstijlinterventies, suppletie en gezonde voeding. Onze specialisten kunnen jou wellicht ook van je klachten af helpen. Wil je weten hoe? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze werkwijze en behandelingen.

Je kunt ook gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen van 15 minuten.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.