Reinig je lichaam zo!

Het voorjaar komt eraan!

Tijd voor de grote schoonmaak, ook je lichaam kan wel een zuivering* gebruiken. Je doet dit door voldoende water te drinken, suikers en vetten te minderen… en juist weer meer van onderstaande producten te eten. Hoe en waarom lees je hier.

 

1. Havermout(pap) is een welkome gast aan je ontbijttafel. Hij zit boordevol fosfor en magnesium. Bovendien geeft haver je een langdurig verzadigd gevoel. Heerlijk met een wat honing of banaan en een handje noten of gedroogde vruchten.

 

2. Groene groenten (waaronder vooral bladgroenten) verwennen je lijf met een heel arsenaal aan vitamines, vezels en ‘fytochemicaliën’, die je wapenen tegen ziektes.

 

3. Iedereen weet het ondertussen: rode vruchten barsten van de antioxidanten, Ja, die zitten ook in groene thee! Ze neutraliseren de ‘vrije radicalen’ die in je lichaam rondzwerven door stress, tabaksrook en luchtvervuiling: goed voor de zuivering dus!

 

4. Vermijd al te veel proteïnen, omdat ze je spijsvertering erg belasten. Rood vlees is erg belastend, terwijl wit vlees en allerlei verschillende soorten vis veel lichter verteerbaar is. Of wat dacht je van twee dagen per week veggie en vega?

 

* Je lichaam zuiveren, is niet hetzelfde als diëten. In plaats van minder te eten, ga je juist bewuster eten. Je kiest voor ingrediënten die boordevol vitamines en mineralen zitten. Zij verwennen niet alleen je lijn, maar bovenal je gehele lichaam. Twee keer goed, dus.

 

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.