MindSwitch Eindhoven – Stress & Burn-out coach

Terug naar jouw innerlijke kracht! Wil jij dat ook?

Welkom bij MindSwitch Eindhoven: Expert in gedragsverandering en begeleiding bij Stress en Burn-out

Graag zouden we alleen maar geluk ontmoeten. Echter, tegenslag en moeilijke momenten zijn onderdeel van het leven. Sterker nog, tegenwind doet de vlieger stijgen.

We kennen het allemaal: stress. En zolang deze niet gaat overheersen is stress zelfs helpend. Wanneer dat niet meer zo is en overspannenheid of zelfs burn-out klachten dreigen, wordt het tijd om hulp in te roepen.

Je bent niet in staat nog adequaat besluiten te nemen, je mist discipline voor de dagelijkse dingen, je slaapt slecht en concentreren is lastig; je tranen zitten hoog en je bent je bewust van de voortdurende onrust in je hoofd en lijf.

Kortom, je verliest de regie over jouw eigen leven! Je voel onmacht!

Herken jij deze signalen?

Stress en Burn-out coach: Marjolein van den Bosch

Mijn naam is Marjolein van den Bosch, gecertificeerd coach, trainer systeemtherapeut en integratief psychotherapeut (i.o.). Met belangstelling luister ik naar jouw hulpvraag, omdat de verborgen mogelijkheden van de individuele mens mij fascineren.

Het leven biedt ons nogal wat uitdagingen en mij boeit, over welke innerlijke krachten jij beschikt om die uitdagingen aan te kunnen gaan.

Stress en burn-out coaching is mijn expertise. Ik breng je weer in verbinding met je ‘Innerlijke Kracht’, zodat je weer gaat stralen en voelt dat je positiever in het leven gaat staan. Na de eerste keer merk je al verschil, het begin van verandering.En wat zijn veranderingsprocessen zwaar! Zoek jij ook ondersteuning die je op weg helpt? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Want, “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”…

Marjolein van den Bosch - MindSwitch Eindhoven

MindSwitch Eindhoven - Marjolein van den Bosch

Contactgegevens praktijk:
Juralaan 37
5691 JC Son en Breugel

Telefoon: +31 6 25386966
Externe website: www.coachpraktijk-ikke.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag op afspraak

Pak de regie over jouw leven terug!

Wist je dat het mogelijk is om je weer gelukkig en goed te voelen? Vrij van stress en opgelucht? Ik help jou de regie over jouw leven terug te krijgen. Weg met stress, onmacht en overspannenheid.

We gaan een proces in waarbij jouw hulpvraag centraal staat. Vertel mij waar jij tegenaan loopt en welke belemmeringen je ontmoet op je werk en in je privéleven. Ongeacht waar het probleem vooral speelt, je merkt het intussen overal want je neemt jezelf namelijk overal mee naartoe.

Door middel van gesprekken en een scala aan mooie interventies bereiken we jouw doelen en kom jij tot nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen. Oefenen hoort daarbij, een gedragsverandering doorvoeren kost tenslotte tijd.

Maar, ik beloof je dat dit het waard zal zijn.

Een gevarieerde aanpak met technieken die je innerlijke zelf raken

Ik gebruik, naast vele gesprekstechnieken en een luisterend oor, ook oplossingsgerichte technieken, systemisch en opstellingenwerk, NLP, ACT en ontspanningsoefeningen. Ook kunnen we gaan wandelen en de natuur gebruiken bij jouw vraagstukken.

Vanuit bewustzijnsontwikkeling ontstaat persoonlijke groei en voel jij je een krachtiger mens. Je herneemt de regie over je eigen leven, je bent weer productief en steekt goed in je vel. Dit alles gebeurt in een fijne, respectvolle, open en positieve sfeer, waarin ik ook graag luchtigheid en humor vlecht en niet schroom om je te spiegelen en eerlijke feedback te geven.

Door mijn doortastende aanpak voel je al snel resultaat en leer je met je triggers om te gaan en voor jou betere keuzes te maken. Kortom: Geluk!

Wat ga je bereiken onder mijn begeleiding?

  • Je gaat je beter voelen
  • Jouw leven wordt lichter en blijer
  • Je krijgt inzicht in wat je deed en gaat veranderingen teweegbrengen met als resultaat meer levensgeluk
  • Jouw zelfvertrouwen vergroot waardoor je dromen en doelen durft te stellen
  • Minder stress en meer ontspanning ervaren en dat zelf leren te bewerkstelligen
  • Je hebt weer inzicht in wat je wilt met je leven (en je werk) en durft keuzes te maken
  • Meer wilskracht en discipline, je bent in staat veranderingen effectief tot stand te brengen
  • Je hebt weer zin in je leven en kunt bij tegenslag beter handelen

Mocht je wachten op een teken, dan is dit het!

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? En zou je graag eerst nog een aantal vragen stellen over mijn werkwijze? Plan dan een vrijblijvend, telefonisch kennismakingsgesprek met me! Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken.

Bij overige vragen kun je per e-mail of telefonisch contact opnemen.

Hoe gaan we samen aan de slag?

Na een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek voel jij of ik de juiste persoon ben om je te gaan begeleiden. Als dat zo is, maken we een afspraak en start het coachtraject.

Hoe verloopt het coachingstraject?

Omdat ik graag werk met jouw volledige commitment bied ik verschillende trajecten aan (zie hieronder).

We werken in de prettige en veilige omgeving van mijn praktijk of kiezen voor een wandeling door de natuur. Ook online coaching is mogelijk en fijn. Door de indringende gesprekken en krachtige interventies breng ik je in contact met de antwoorden in jezelf en krijg jij weer de regie over je eigen leven!

Kies hier je pakket

Pakket 1: een pakket van 7 sessies - €595,-  (€645,- met reflecties)

Tekst – tekst -tekst.

– Voordeel 1
– Voordeel 2
– Voordeel 3

Pakket 2: een pakket van 10 sessies - €825 (€875’- met reflecties)

 Een sessie duurt 60 minuten. De voordelen van een pakket met reflecties licht ik graag mondeling toe.

Tekst – tekst -tekst.

– Voordeel 1
– Voordeel 2
– Voordeel 3

Pakket 3: intensief begeleidingstraject

– Een veel gekozen optie bij een hulpvraag die al heel lang speelt is een intensief begeleidingstraject van 4 of 6 maanden. Ik noem het dan therapie i.p.v. coaching. De voorwaarden bespreek ik graag met je. De kosten zijn resp. € 1495,- en € 1695,-
In alle gevallen ben ik pas tevreden met het traject als jij tevreden bent en is als zodanig alles bespreekbaar.

– Voordeel 1
– Voordeel 2
– Voordeel 3

* Voor supervisie, training en teamcoaching schrijf ik een gepaste offerte.
Bij zakelijke coaching reken ik een uurtarief van €99,- excl. BTW.

* Verlengen met nog eens 3 sessies kost €265,- (€315 met reflecties). Losse sessies kosten € 95,-

* Afhankelijk van je hulpvraag kijken we samen wat de beste optie is voor jou.

Specialisatie MindSwitch Eindhoven

Marjolein van den Bosch is als integratief psychotherapeut en systeemtherapeut ook gespecialiseerd in het werken met meerdere personen en groepen. MindSwitch Eindhoven heeft naast persoonlijke coachingstrajecten ook specifieke ervaring in

Coaching voor jou/jullie/je gezin is een van mijn specialisaties.

Ons gezin of onze relatie als veilig en harmonisch geheel… zo zouden we dat het liefste zien. Vaak echter wordt de gewenste rust veelvuldig verstoord door onderlinge strijd.

Als energetisch systeemtherapeut ondersteun ik relatie en gezins-thema’s op een respectvolle en deskundige wijze. Iedereen verdient zijn plekje. Ook als door omstandigheden de liefdevolle stroom onder druk staat.

De kracht van het doorbreken van patronen is groot, maar hoe doe je dat? Met mijn NLP en oplossingsgerichte opleidingen als achtergrond ga je op een positieve wijze veel inzichten opdoen. Van daaruit start de verandering…

Ook kom je als ouder naar mij wanneer je bij je kind een probleem ervaart. Door samen te praten en een opstelling te doen over jou/jouw gezin krijg je een beter zicht op de plaats die jouw kind in jullie gezin inneemt en waar hij/zij mee worstelt. Dat inzicht zet alles in een nieuw perspectief, waardoor het probleem vaak als vanzelf oplost.

Op onbewust niveau worden veranderingsprocessen in gang gezet. Een krachtige methode waarbij het kind volledig met rust gelaten wordt en zijn eigenheid mag behouden.

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over gezinscoaching.

Ook ik merk dat ik soms behoefte heb aan iemand die even met me meekijkt naar mijn rol als coach/ therapeut. Iemand die mij even op scherp zet en me weet te vertellen waarom ik voel wat ik voel, doe wat ik doe.

Wat speelt hier? Is er sprake van ‘overdracht of tegenoverdracht’ en vervolgens: wat kan ik hiermee. Hoe kan ik zorgen dat dit mij niet in de weg staat tijdens mijn werk.

Ik ben voor jou graag die sparring partner en deel mijn ruime kennis en ervaring met je. Dat kan 1-malig of in een traject:

  • Eenmalige supervisie:in 1 supervisie moment met elkaar zit jij als hulpverlener vaak alweer op de rit. Ook jij weet zelf de weg, maar soms is een beetje feedback handig en nodig. Je kunt de inhoud van het traject wat je aandacht vraagt in veiligheid met me delen.

  • Traject: als je meer ondersteuning nodig hebt of wilt dan noem ik dat leertherapie en valt een traject aan te raden. Hierin kun je weer even zelf de cliënt zijn en je eigen stukken aankijken. Weer even zelf ervaren welke interventies, vragen of houding van de coach helpend is en welke niet. Goed gevuld en vol zelfbewustzijn kun jij jouw cliënten weer vanuit vertrouwen begeleiden.

Deze training is speciaal geschreven voor docenten en leerkrachten. Ouders zijn onze belangrijkste gesprekspartner, samen met hen begeleiden wij het kind. Het oudergesprek wordt door veel docenten als lastig ervaren. Gelukkig hoeft dit niet altijd zo te zijn.

‘Lastige gesprekken’ gaan vaak over iets wat onszelf raakt in de ander of in de situatie. NLP (neuro linguïstisch programmeren) vertelt ons dat je alleen iets aan jezelf kunt veranderen! Inzicht in jezelf is de weg naar verandering.

Vanuit mijn jarenlange onderwijservaring als leerkracht, IB-er en teamleider begrijp ik de context van een school. Ik werk vanuit mogelijkheden en kwaliteiten. Bewustwording van alles wat al goed gaat en dat uitbouwen zorgt dat je zelfvertrouwen in deze training een enorme boost krijgt.

Tijdens de (groeps-)training gaan we ervaren en oefenen. Inzichten en ook concrete handvatten krijgen en uitproberen, gaan je helpen om uit te gaan zien naar je eerstvolgende ‘lastige gesprek’!

Vraag je leidinggevende om deze training te mogen volgen.

Wist je dat behandelingen in sommige gevallen ook vergoed kunnen worden?

Veel bedrijven hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (stressreductie, grenzen stellen, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met je leidinggevende in hoeverre de coaching daar onder valt. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van de gesprekken/sessies blijft tussen ons.

Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of duurzame inzetbaarheid. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van de sessies/gesprekken blijft tussen ons.

Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunnen de kosten en de btw (21%) van een zakelijk coachingstraject aftrekbaar zijn van de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voorwaarden hiervoor kun je vinden op de website van de Belastingdienst.

Krijg je op dit moment een persoonsgebonden budget? Dan kun je de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Ben je op dit moment werkloos en ontvang je een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van jouw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratieovereenkomst kan het UWV een budget reserveren om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Coaching behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van je polis kan het zijn dat dit soort kosten (gedeeltelijk) wel wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over vergoedingen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Klantervaringen MindSwitch Eindhoven

Wil je ook je innerlijke kracht terugvinden? Maak dan een afspraak met MindSwitch Eindhoven!

Heb je na het lezen nog vragen? Of ben je klaar voor de eerste stap naar verandering? Bel mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vul onderstaand formulier in. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.