BodySwitch Badhoevedorp

Natuurlijk gezond en fit worden. Wilt u dat ook?

BodySwitch Badhoevedorp

Mijn naam is Martina Knaier. Na jaren in binnen- en buitenland in de horeca te hebben gewerkt, heb ik destijds besloten om mij verder te ontwikkelen en mijn baan te combineren met een studie bedrijfseconomie. De jaren daarna heb ik met veel plezier in de financiële sector gewerkt. Moeder zijn van twee jonge zonen, waarbij de eerste jaren niet vlekkeloos verliepen, in combinatie met een uitdagende baan hebben ertoe geleid dat ik na jaren van stress een burn-out kreeg. Daardoor heb ik aan den lijve ondervonden welke invloed gezondheidsklachten op je dagelijks functioneren kunnen hebben.

In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met orthomoleculaire therapie. Door het  aanpassen van mijn voeding, leefstijl en het toevoegen van voedingssuppletie kreeg mijn lichaam weer de kans om het zelfherstellend vermogen op te pakken. Door de fantastische resultaten werd mijn interesse nog meer gewekt en ontstond mijn passie op dit gebied. Ik ben nog elke dag verbaasd hoe ongelooflijk veel resultaat er behaald kan worden bij ziektebeelden waarvan men in het algemeen denkt, dat ze niet op te lossen zijn. Een bijzondere affiniteit heb ik met vermoeidheids- en stress gerelateerde klachten en AD(H)D.

Specialist: Martina Knaier

Na jaren in binnen- en buitenland in de horeca te hebben gewerkt, heb ik destijds besloten om mij verder te ontwikkelen en mijn baan te combineren met een studie bedrijfseconomie.

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

09:00 - 17:30

Gesloten

Gesloten

Op afspraak

Donderdag: Avonduren in overleg mogelijk


Beroepsvereniging
MBOG

Lidnummer
1126TL
SCAG

Tarieven BodySwitch Badhoevedorp

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Carlijn

Al sinds ik heel klein ben heb ik elke dag buikpijn gehad. Ik sliep ook slecht, had een slechte adem, en transpireerde veel. Door het traject bij BodySwitch weet ik waardoor dat kwam. Al in het begin van het traject merkte ik veel verschil, ik denk dat ik al na 3 of 4 weken verandering merkte. Voordat ik aan het behandeltraject bij BodySwitch begon, gebruikte ik medicijnen voor ongesteldheid, maagzuur of hoofdpijn. Maar sinds de behandeling is dit niet meer nodig. Ik heb geen buikpijn meer, slaap veel beter en transpireer minder. Ook mijn humeur is positief verbeterd. Mijn energieniveau is erg omhoog gegaan. Zelfs na een intensieve training heb ik energie over. Ik houd er weer van om te sporten. En ik heb in de avond na het eten energie over i.p.v. dat ik mij erg moe voel.

Kyra

Deze therapie bij de orthomoleculair therapeut, Martina Knaier, van BodySwitch Badhoevedorp heeft mij veel meer opgeleverd dan ik bij de start had verwacht. Net als met veel andere dingen in het leven haal je uit deze behandeling wat je er zelf instopt. Bereidheid om te veranderen in leefstijl en de dagelijkse voedingsgewoonten is een essentiële voorwaarde. Ik ben er zonder verwachtingen aan begonnen, maar ik realiseer me dat het hele behandeltraject meer dan 18 maanden heeft geduurd. Dat is best lang, maar kennelijk was deze tijd nodig om dit mooie resultaat te bereiken!

Jaco

Ik kwam met eczeem en neuscyclusklachten bij BodySwitch Badhoevedorp. Ik heb deels inzicht gekregen in de oorzaak van de klachten, maar niet helemaal. Kennelijk is de oorzaak van mijn klachten erg moeilijk te achterhalen. Aan het begin van het behandeltraject ben ik gestopt met het gebruik van eczeemzalven, ook omdat de eczeemklachten, die sowieso sterk wisselden, grotendeels weg waren. De eczeem is nu zeer goed onder controle, ik heb er nauwelijk nog last van. Mijn darmflora is ook een stuk verbeterd, waardoor ik me een stuk fitter voel, helaas blijft de neuscyclus nog wel hinderlijk. De ommezwaai in voeding voelt heel goed. Ik ben dankzij de adviezen van Martina Knaier anders en gevarieerder gaan eten, met (nog) meer groente en fruit, goede vetten en eiwitten, en minder suiker.

Ik heb de aanpak van Martina als heel positief ervaren. Zij is zeer deskundig, betrokken en empathisch. Ze straalt in hoge mate uit dat ze er alles aan wil doen om de gezondheid van de cliënt te verbeteren, waar nodig ook in samenspraak met haar collega-therapeuten. Als het van tevoren niet duidelijk is of een middel of behandeling zal aanslaan, zegt ze dat ook eerlijk. Martina maakt doordachte en afgewogen keuzes in haar advisering aan de cliënt.

Voor de medisch minder goed ingewijde cliënt zijn de stappen van het behandeltraject soms wat lastig te behappen (bijvoorbeeld hoe je een bepaalde uitslag van een laboratoriumtest nu precies moet duiden, of wat de concrete werking is van een voedingssupplement). Maar dat is nu eenmaal inherent aan de complexiteit van het menselijk lichaam.

Annemiek

Mijn orthomoleculaire therapeut heeft mij, met een goed dieet en met de juiste supplementen voor immuum systeem en darmflora, de goede weg gewezen. Zij heeft eerst ontlasting en bloedonderzoek in het laboratorium van RP Analytic laten uitvoeren. De punten voor mijn pancreas zijn ruim verdubbeld. De punten voor te hoge glutenwaarde zijn drievoudig verlaagd. De suikerwaardes zijn een stuk redelijker dan toen ik met het dieet begon. Om deze suikerwaardes tot de juiste reguliere waarden te krijgen blijf ik het dieet verder volgen.

Mijn energieniveau is erg omhoog gegaan. Zelfs na een intensieve training heb ik energie over. Ik houd er weer van om te sporten. Ik heb gelukkig ook geen buikpijn meer. Ik heb in de avond na het eten energie over i.p.v. dat ik mij erg moe voel.

Ik ben heel tevreden over Martina Pieterse als mijn orthomoleculaire therapeut.

Tarieven BodySwitch Badhoevedorp

Consulten

1e Intakeconsult standaard (tot max. 75 min)

  • Online vragenlijst
  • Voedingsdagboek
  • Bespreken inzichten analyse
€ 145,-

Aanvraag laboratoriumonderzoek

Aanvraag bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek)

  • Aanvraag laboratorium onderzoek (in overleg)
  • Analyse van de resultaten van het onderzoek
  • Toelichting op de resultaten van het onderzoek
€ 47,50,-

Persoonlijke plannen

Opstellen persoonlijk behandelplan (standaard)

€ 145,-

Opstellen persoonlijk voedingsplan

€ 105,-

Consulten

Consult kort of telefonisch (max. 25 min.)

€ 55,-

Consult standaard (max. 50 min.)

€ 110,-

Consult lang/Bespreken behandelplan standaard (max. 75 min)

€ 145,-

Contact

Heb je gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak met: BodySwitch Badhoevedorp!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.