BodySwitch Tiel - Orthomoleculair therapeut

Gezond en fit worden op een natuurlijk manier. Wil jij dat ook?

BodySwitch Tiel: Orthomoleculair therapeut, specialist in leefstijl geneeskunde

Heb je al tijden last van gezondheidsklachten waar je graag vanaf wil? Bijvoorbeeld maag- en darmklachten, vermoeidheidsklachten, een burn-out, schildklierklachten of hormonale klachten? Lees dan verder!

Ik ben Jerrold Verwey, orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en eigenaar van BodySwitch Tiel. Vanuit mijn praktijken BodySwitch Tiel, BodySwitch ArnhemBodySwitch Wageningen en BodySwitch Nijkerk help ik mijn cliënten om op een natuurlijke manier van hun klachten af te komen.

Ik wil ook jou graag helpen om van je gezondheidsklachten af te komen!

Een persoonlijk behandelplan op maat.

Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de oorzaak, niet vanuit de symptomen.

Ik behandel vanuit de gedachte “Eerst zoeken naar de oorzaak van de ziekte. En vervolgens voeding gebruiken als medicijn”.

Door middel van een online vragenlijst, een uitgebreide intake en specialistisch laboratoriumonderzoek krijg je inzicht in de oorzaak van jouw klachten en kan ik een behandelplan op maat maken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Ben je op zoek naar een oplossing voor je klachten? Of wil je weten waar je klachten vandaan komen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ik ga graag met je aan de slag om je (chronische) klachten aan te pakken en je te helpen om weer gezond en fit in het leven te staan.

Orthomoleculair therapeut: Jerrold Verwey

“Zoeken naar de oorzaak van de ziekte. En vervolgens voeding gebruiken als medicijn.”

Dat is mijn visie! Ik wil jou helpen om je gezond, goed en fit te voelen. Wil jij dat ook?

Neem vrijblijvend contact voor meer informatie en om te achterhalen wat ik voor jou kan betekenen.

Overview

Orthomoleculair therapeut, specialist in leefstijl geneeskunde

Heb je al tijden last van gezondheidsklachten waar je graag vanaf wil? Bijvoorbeeld maag- en darmklachten, vermoeidheidsklachten, een burn-out, schildklierklachten of hormonale klachten? Lees dan verder!
Ik ben Jerrold Verwey, orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en eigenaar van BodySwitch Tiel. Vanuit mijn praktijken BodySwitch Tiel, BodySwitch ArnhemBodySwitch Wageningen en BodySwitch Nijkerk help ik mijn cliënten om op een natuurlijke manier van hun klachten af te komen. Ik wil ook jou graag helpen om van je gezondheidsklachten af te komen!
Een persoonlijk behandelplan op maat.
Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de oorzaak, niet vanuit de symptomen. Ik behandel vanuit de gedachte “Eerst zoeken naar de oorzaak van de ziekte. En vervolgens voeding gebruiken als medicijn”. Door middel van een online vragenlijst, een uitgebreide intake en specialistisch laboratoriumonderzoek krijg je inzicht in de oorzaak van jouw klachten en kan ik een behandelplan op maat maken.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ben je op zoek naar een oplossing voor je klachten? Of wil je weten waar je klachten vandaan komen? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik ga graag met je aan de slag om je (chronische) klachten aan te pakken en je te helpen om weer gezond en fit in het leven te staan.

Orthomoleculair therapeut: Jerrold Verwey

“Zoeken naar de oorzaak van de ziekte. En vervolgens voeding gebruiken als medicijn.”

Dat is mijn visie! Ik wil jou helpen om je gezond, goed en fit te voelen. Wil jij dat ook? Neem vrijblijvend contact voor meer informatie en om te achterhalen wat ik voor jou kan betekenen.

Openingstijden

Op afspraak


KVK
72575859

BTW
NL161306652B01

Beroepsvereniging
MBOG

Lidnummer
1350TL

Tarieven BodySwitch Tiel

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Specialisatie BodySwitch Tiel

BodySwitch Tiel is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van gezondheidsklachten en het verbeteren van je gezondheid.

De specifieke aandachtsgebieden zijn:

Tarieven BodySwitch Tiel

Contact

Heb je gezondheid klachten? Maak dan een afspraak met BodySwitch Tiel!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.