Keto-podcast-15-met-Henderina-Mantel

#15 Versterk je lichamelijke en geestelijke gezondheid met het GAPS dieet, in gesprek met expert Henderina Mantel

Een ketogeen dieet heeft veel raakvlakken met het GAPS dieet. GAPS staat voor Gut And Psychology Syndrome. Henderina Mantel herstelde met GAPS haar eigen gezondheid en energie, waarna ze trainingen volgde om ook andere mensen te helpen.

Ze vertaalde het eerste boek over GAPS in het Nederlands, en werkt nu aan het tweede boek wat Gut And Physiology Syndrome heet. Dit ligt sinds de zomer van 2022 in de winkel. Lees meer over de darm-brein connectie in onze blog.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.