Petra De Ryck – Orthomoleculair therapeut Amsterdam

Orthomoleculair therapeut Amsterdam: Petra De Ryck

“Mijn overtuiging is dat een preventieve leefstijl de sleutel is om gezond te worden en gezond te blijven.”

Mijn naam is Petra De Ryck, vanuit mijn praktijk BodySwitch Amsterdam-Zuid help ik mijn cliënten om op een natuurlijke manier van hun gezondheidsklachten af te komen.

Eerlijk gezegd ben ik niet altijd geïnteresseerd geweest in gezonde voeding, maar een 10-tal jaren geleden heb ik een drastische ommekeer gemaakt.

Mijn persoonlijke ervaringen zijn de reden dat ik jou goed kan helpen.

Hieronder vertel ik hier graag meer over! En over mezelf.

Van hormonale disbalans en een ongezonde levensstijl, naar een passie voor optimale gezondheid.

Zoals ik al aangaf ben ik lang niet altijd gepassioneerd geweest over het belang van een gezonde levensstijl. Helaas had ik erg last van hormonale disbalans, wat verschillende klachten met zich mee bracht zoals migraine.

Op een gegeven moment waren de klachten zo erg dat ik er graag vanaf wilde. Dit was het begin van mijn zoektocht en ik legde me toe op verschillende studies. Ik ging me verdiepen in hoe ik mijn eigen gezondheid kon verbeteren….

Wat uit mijn studie bleek was dat hormonale disbalansen en een niet optimale leverwerking de schuldige waren. Nu ik zelf heb mogen ervaren wat voeding en leefstijl kan betekenen voor de gezondheid is mijn overtuiging om jou te helpen sterk.

Alles wat ik leer, geef ik graag door. Zodat ook jij het leven kunt leiden dat je wilt. Met de energie, het humeur en lichaam dat je verdient. En bovenal; zonder gezondheidsklachten!

Mijn opleidingen:

 • Holistic Health Coach – Institute of Integrative Nutrition – IIN –September 2013
 • Functional Diagnostic Nutrition® coach– FDN – Oktober 2014
 • Transformational Coaching Method– Holistic MBA – March 2015
 • Hormoonfactor Trainer– Ralph Moorman – Oktober 2016
 • Detox Coach– Innerwave – Mei 2017
 • Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur– Ortho Health Foundation – December 2017
 • Bloedwaardentest– Bonusan – Maart 2018
 • Energetische Morfologische Bloedtest– Ortho Health Foundation – Maart 2018
 • Medische Basiskennis– Conamore – December 2018
 • Orthomoleculair Epigenetisch therapeut– Ortho Health Foundation – Januari 2019
 • Masterklas Schildklier – Ortho Health Foundation – Juni 2019
 • Darmtherapeut – RP Sanitas Humanus – September 2019
 • SBK-test – RP Sanitas Humanus – Februari 2020
 • HormoonExpert – Energetica Natura – Oktober 2020

Uitnodiging

Heb je al jaren klachten en wil je weten wat er echt aan de hand is? Mijn missie is je te ondersteunen om van je gezondheid je eerste prioriteit te maken en je daarmee van je klachten af te helpen of ervoor te zorgen dat je gezond en fit blijft. Vraag een gesprek aan: ik help je graag!

Klik hieronder op de link om een gratis adviesgesprek in te plannen van 15 minuten.

Gratis adviesconsult inplannen

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.