logo

BodySwitch Amsterdam-Zuid: Orthomoleculair therapeut

Zijn jouw hormonen uit balans en wil je weer gezond en fit worden?

BodySwitch Amsterdam Zuid: Orthomoleculair therapeut, specialist in hormonale klachten.

Zijn jouw hormonen uit balans? En heb je daardoor gewichtsproblemen, vermoeidheidsklachten, acne, migraine, haarverlies, vruchtbaarheidsproblemen, PMS of spijsverteringsklachten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres als je van je klachten af wilt. Want, de meeste hormonale problemen zijn omkeerbaar!

Mijn naam is Petra De Ryck, orthomoleculair therapeut en hormoon specialist bij BodySwitch Amsterdam-Zuid. Al jaren help ik mensen met gezondheidsklachten om zich weer gezond en fit te voelen. En ik wil ook jou graag van je klachten af helpen!

Een persoonlijk behandelplan op maat.

Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de oorzaak, niet vanuit de symptomen.

Een traject start met een gedetailleerde intake vragenlijst die we tijdens een eerste consult in detail bespreken. Aan de hand van een complete diagnostiek breng ik de oorzaken van jouw gezondheidsprobleem in kaart. Wanneer we de oorzaak hebben achterhaald, stellen we een persoonlijk behandelplan op om je van je klachten af te helpen.

Dit houdt soms in dat bijkomende laboratoriumonderzoeken wenselijk zijn (die we volledig coördineren voor jou). Want pas als jouw gehele gezondheidssituatie in kaart is gebracht, is een goed advies mogelijk (voeding, leefstijl en voedingssupplementen advies).

Mijn doel is dat jij geïnformeerd, geïnspireerd, gemotiveerd en bovenal zelfstandig verder kunt met je nieuwe levensstijl.

Wil je alvast weten of jouw hormonen uit balans zijn? Doe dan mijn gratis hormoon test!

Orthomoleculair therapeut Amsterdam: Petra de Ryck

petra-de-ryck-orthomoleculair-therapeut-amsterdam

Mijn visie: A healthy outside starts from the inside. Ik wil jou helpen om je gezond, goed en fit te voelen. Wil jij dat ook?

Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk adviesgesprek van 15 minuten om elkaar beter te leren kennen en te achterhalen wat ik voor jou kan betekenen.

BodySwitch Amsterdam Zuid – Petra De Ryck

Telefoon: 06-14409682

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag op afspraak
(Avonden optioneel)

Bereikbaarheid:
Praktijk is bereikbaar met openbaar vervoer en parkeer mogelijkheid in de straat

Tarieven:
Tarieven kunnen afwijken van de standaard tarieven afhankelijk van de problematiek.

Waarneming:
Waarneming door Bodyswitch Alkmaar

KVK nummer
70715017
BTW nummer
NL526186124B01
mbog_logo

Zijn jouw hormonen uit balans?

Zijn jouw hormonen uit balans? Het goede nieuws is dat hormonale klachten omkeerbaar zijn!

Hormonen zijn de krachtigste chemische boodschappers in ons lichaam. Wanneer onze hormonen in balans zijn, is het leven geweldig, maar wanneer ze niet in balans zijn, kunnen ze je leven ellendig maken.

Hoe langer je hormonen uit balans zijn, des te erger de nadelige gevolgen zijn. Denk aan; plotselinge of aanhoudende onverklaarbare gewichtstoename, overmatige vermoeidheid, hormonale acne, migraine, spijsverteringsproblemen, haaruitval, stemmingswisselingen, of zelfs angst en depressie.

Gelukkig kunnen veel symptomen die door hormonen worden veroorzaakt op natuurlijke wijze worden verholpen door je dieet en levensstijl aan te pakken.

Maar hoe langer een systeem ‘uit balans’ is, hoe moeilijker en langer het duurt om het weer in harmonie te brengen. Het is daarom beter om hormoonproblemen in een vroeg stadium te identificeren en corrigeren.

Wil je weten of jouw hormonen in balans zijn? Doe dan mijn gratis hormoon test!

orthomoleculair-therapeut-petra-de-ryck

Specialisatie BodySwitch Amsterdam-Zuid

BodySwitch Amsterdam-Zuid is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) gezondheidsklachten. Voornamelijk problemen die voortkomen vanuit een hormonale disbalans.

De specifieke aandachtsgebieden zijn:

Klantervaringen BodySwitch Amsterdam-Zuid

Zijn jouw hormonen uit balans? Maak een afspraak met BodySwitch Amsterdam-Zuid!

Wil je weten of Petra je verder kan helpen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 15 minuten. Petra vertelt je graag meer en helpt je graag van je klachten af.

Meld je vrijblijvend aan via het contactformulier hieronder. Wil je gelijk een afspraak inplannen, klik dan hier.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.