BodySwitch Amsterdam-Zuid - Orthomoleculair therapeut

Zijn jouw hormonen uit balans en wil je weer gezond en fit worden?

BodySwitch Amsterdam Zuid: Orthomoleculair therapeut, specialist in hormonale klachten.

Zijn jouw hormonen uit balans? En heb je daardoor gewichtsproblemen, vermoeidheidsklachten, acne, migraine, haarverlies, vruchtbaarheidsproblemen, PMS of spijsverteringsklachten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres als je van je klachten af wilt. Want, de meeste hormonale problemen zijn omkeerbaar!

Mijn naam is Petra De Ryck, orthomoleculair therapeut en hormoon specialist bij BodySwitch Amsterdam-Zuid. Al jaren help ik mensen met gezondheidsklachten om zich weer gezond en fit te voelen. En ik wil ook jou graag van je klachten af helpen!

Een persoonlijk behandelplan op maat.

Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de oorzaak, niet vanuit de symptomen.

Een traject start met een gedetailleerde intake vragenlijst die we tijdens een eerste consult in detail bespreken. Aan de hand van een complete diagnostiek breng ik de oorzaken van jouw gezondheidsprobleem in kaart. Wanneer we de oorzaak hebben achterhaald, stellen we een persoonlijk behandelplan op om je van je klachten af te helpen.

Dit houdt soms in dat bijkomende laboratoriumonderzoeken wenselijk zijn (die we volledig coördineren voor jou). Want pas als jouw gehele gezondheidssituatie in kaart is gebracht, is een goed advies mogelijk (voeding, leefstijl en voedingssupplementen advies).

Mijn doel is dat jij geïnformeerd, geïnspireerd, gemotiveerd en bovenal zelfstandig verder kunt met je nieuwe levensstijl.

Wil je alvast weten of jouw hormonen uit balans zijn? Doe dan mijn gratis hormoon test!

Orthomoleculair therapeut Amsterdam: Petra de Ryck

Mijn visie: A healthy outside starts from the inside. Ik wil jou helpen om je gezond, goed en fit te voelen. Wil jij dat ook?

Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk adviesgesprek van 15 minuten om elkaar beter te leren kennen en te achterhalen wat ik voor jou kan betekenen.

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
  • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Op afspraak

Maandag t/m vrijdag op afspraak

(Avonden optioneel)

Bereikbaarheid:

Praktijk is bereikbaar met openbaar vervoer en parkeer mogelijkheid in de straat

Waarneming:

Waarneming door Bodyswitch Alkmaar


KVK
70715017

BTW
NL526186124B01
SCAG

Tarieven BodySwitch Amsterdam Zuid

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Zijn jouw hormonen uit balans?

Zijn jouw hormonen uit balans? Het goede nieuws is dat hormonale klachten omkeerbaar zijn!

Hormonen zijn de krachtigste chemische boodschappers in ons lichaam. Wanneer onze hormonen in balans zijn, is het leven geweldig, maar wanneer ze niet in balans zijn, kunnen ze je leven ellendig maken.

Hoe langer je hormonen uit balans zijn, des te erger de nadelige gevolgen zijn. Denk aan; plotselinge of aanhoudende onverklaarbare gewichtstoename, overmatige vermoeidheid, hormonale acne, migraine, spijsverteringsproblemen, haaruitval, stemmingswisselingen, of zelfs angst en depressie.

Gelukkig kunnen veel symptomen die door hormonen worden veroorzaakt op natuurlijke wijze worden verholpen door je dieet en levensstijl aan te pakken.

Maar hoe langer een systeem ‘uit balans’ is, hoe moeilijker en langer het duurt om het weer in harmonie te brengen. Het is daarom beter om hormoonproblemen in een vroeg stadium te identificeren en corrigeren.

Wil je weten of jouw hormonen in balans zijn? Doe dan mijn gratis hormoon test!

Specialisatie BodySwitch Amsterdam-Zuid

BodySwitch Amsterdam-Zuid is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) gezondheidsklachten. Voornamelijk problemen die voortkomen vanuit een hormonale disbalans.

De specifieke aandachtsgebieden zijn:

Tarieven BodySwitch Amsterdam Zuid

Reviews

Klantervaringen

Lees hier de ervaringen van anderen.
Catherine

Toen ik voor het eerst een webinar van Petra over hormoonbalans bijwoonde, had ik weinig energie, last van hormonale migraine, voelde ik me angstig en waren een aantal van mijn hormonen uit balans. Ook sliep ik niet goed. Petra heeft me geholpen om mijn gezondheidsproblemen aan te pakken, door het onderliggende probleem op te sporen en een op-maat-gemaakt dieet te ontwikkelen. Haar aanpak heeft me geholpen om mijn hormonen op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen. Het kostte tijd om een ​​nieuw voedings- en supplementenprogramma te implementeren, maar ik kan zeggen dat mijn relatie met voedsel is veranderd. Ik heb ook een detox kuur gedaan en werkte aan het corrigeren van mijn voedingstekorten met hoogwaardige voeding en supplementen. Ik voel me energieker dan ooit, heb meer controle over het snacken, heb minder migraine en heb een betere balans in het leven gevonden.

Ellen

Ik worstelde al jaren met vermoeidheid, gewichtstoename en haaruitval. Gelukkig heeft Petra me geholpen door de juiste tests uit te voeren en daarmee het onderliggende probleem te achterhalen. De tests gaven aan dat ik me in een vroeg stadia van de ontwikkeling van Hashimoto bevond. Ik had hier geen idee van, vooral gezien het feit dat ik een paar jaar geleden een standaard schildkliertest had laten doen en alles er goed uitzag. Op basis van de resultaten van het onderzoek ontwikkelde Petra een persoonlijk behandelplan en raadde ze me aan mijn leven eenvoudiger (minder gehaast) in te richten. Mijn eerste tekenen van verbetering: ik had voor het eerst sinds jaren weer een dagelijkse ontlasting en mijn huid werd zichtbaar beter. Maanden later zijn mijn antilichamen niet meer verhoogd, heb ik meer energie en ziet mijn haar er zoveel beter uit. Ook al was mijn belangrijkste doel af te vallen, ik heb zoveel meer uit het traject gehaald dan enkel afvallen!

Maria

Al Jaren, sinds mijn puberteit heb ik ontzettend last van acne. Na vele doktersbezoeken, medicijnen en behandelingen zonder het gewenste resultaat ben ik bij Petra terecht gekomen op aanraden van een vriend. Petra heeft me geholpen om te achterhalen waar het probleem vandaan kwam (PCOS) en heeft mij uitgelegd hoe dit verband hield met mijn dieet en levensstijl. Petra heeft me geholpen om het probleem vanuit de oorzaak aan te pakken door mijn dieet aan te passen op basis van voedselgevoeligheidstests, educatie over gezonde vetten en andere oplossingen. Door de aanpak van Petra werd mijn acne steeds minder en voel ik me veel zekerder over mezelf. Mocht jij ook acne klachten hebben raad ik je aan om met Petra aan de slag te gaan.

Contact

Heb je gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak met: BodySwitch Amsterdam Zuid!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.