logo

Petra Hoek

Specialist: Petra Hoek

Wat snelle en langzame suikers niet met je kunnen doen! 

Die eyeopener was voor mij niet alleen de trigger om minder suiker te gaan eten, maar was ook de aanleiding om nog veel meer over voeding en wat dat met ons doet, te willen weten.

Opleidingen

Tijdens de opleiding Medische Basiskennis, raakte ik zo onder de indruk van ons menselijk lichaam, dat ik niet meer gestopt ben met leren. Inmiddels heb ik naast de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde, ook de opleiding kPNI bij Natura Foundation afgerond, een opleiding die je leert om op zoek te gaan naar de oorzaak, in plaats van symptomen te bestrijden. Het is uitgegroeid tot een ware passie!

Mijn honger naar suiker is vervangen door honger naar kennis, dus een stuk gezonder voor mijn lijf! En dat heb ik zeker gemerkt. Ik heb veel minder last van hoofdpijn en mijn energiepeil is flink toegenomen.

Wonderbaarlijk hoe alle systemen in het lichaam werken.

Hoe alle systemen in het menselijk lichaam werken en op elkaar aansluiten is wonderbaarlijk te noemen. Vooral veel chronische klachten ontstaan doordat bepaalde systemen in ons lichaam uit balans raken. Door aanpassingen in je leefstijl aan te brengen, kun je klachten verminderen of verhelpen.

Erg fijn om mensen te helpen naar een vitaler en energieker leven!

Het is erg fijn om als Orthomoleculair therapeut deze kennis in te kunnen zetten en ook andere mensen te kunnen helpen naar een vitaler en energieker leven! Naast therapeut geef ik ook workshops om mensen te kunnen helpen, meer te weten te komen over wat voeding met je lichaam doet , zodat je gemakkelijker zelf je keuzes naar een gezondere leefstijl kunt maken.

SpecialistLeiden

Publicaties

Bekijk hier de publicaties van BodySwitch Leiden

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.