logo

Frank Jonkers – Orthomoleculair therapeut Heemskerk

Orthomoleculair therapeut Heemskerk: Frank Jonkers

Ik verdiep mij in de mens als geheel. Ziektes, kwalen en overgewicht zijn slechts symptomen van disbalans in het lichaam. Deze balans is in de meeste gevallen weer uitstekend te herstellen middels de juiste voeding, beweging, mindset en suppletie (Orthomoleculaire therapie en Fytotherapie). Hierbij staat een persoonlijke aanpak voorop. Op deze wijze wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Het is fascinerend om te zien wat voeding, beweging en leefstijl met je lijf doen.

Naast mijn theoretische kennis, en ervaring met het helpen van vele mensen, ben ik ook ervaringsdeskundige. “Simpelweg” door mijn leefstijl te veranderen ben ik ruim 40 kilo afgevallen en ben ik al geruime tijd af van al mijn klachten. Daarna ben ik probleemloos op gewicht gebleven.

Opleiding, kennis en ervaring
Ik volg(de) opleidingen en haalde diploma’s zoals:

 • HBO Reguliere medische kennis
 • HBO Psychosociale kennis
 • Gewichtsconsulent
 • Orthomoleculair gewichtsconsulent
 • Sportvastencoach Basis
 • Sportvasten coach Therapeut
 • Sportvastencoach (Top)sport begeleider
 • HBO Orthomoleculaire voeding/geneeskunde
 • Therapeutische darm-microbiologie
 • Integrale Personal Training
 • Continu zelfstudie, bijscholing en verdieping in voeding, suppletie, sport en ons denken (brein).

Wil je meer weten of contact opnemen? Klik dan op de link hieronder.

Contact orthomoleculair therapeut Heemskerk – Frank Jonkers

orthomoleculair-therapeut-frank-jonkers

Publicaties orthomoleculair therapeut Heemskerk – Frank Jonkers

Heb je gezondheid klachten of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Neem contact op met onze orthomoleculair therapeut in Heemskerk, Frank helpt je graag verder.

 

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.