BodySwitch Heemskerk – Orthomoleculair therapeut

Gezond en fit worden op een natuurlijke manier. Wil jij dat ook?

BodySwitch Heemskerk – Orthomoleculair therapeut

Gezond en fit worden op een natuurlijke manier.
Wil jij dat ook?

BodySwitch Heemskerk – Specialist in Chronische ziekten, Auto-immuun ziekten en Maag- en Darmklachten

Loop jij te tobben met je gezondheid? Heb je bijvoorbeeld vaak darmklachten, of heb je een chronische ziekte? En wil je graag van je klachten af en gezond worden? Dan ben je bij BodySwitch Heemskerk aan het juiste adres!

Orthomoleculair therapeut Frank Jonkers, eigenaar van BodySwitch Heemskerk, is specialist in leefstijlgeneeskunde en kan jou helpen. Bij BodySwitch nemen we alle klachten serieus en behandelen we je klachten vanuit de kern, niet vanuit de symptomen. Wanneer wij de oorzaak hebben achterhaald, stellen we een persoonlijk behandelplan op om je van je klachten af te helpen.

Wil jij weten of we jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met BodySwitch Heemskerk. Orthomoleculair therapeut Frank is specialist in orthomoleculaire geneeskunde en kan jou van je klachten af helpen.

Orthomoleculair specialist: Frank Jonkers

Frank-profile

Mijn visie: Op zoek naar de oorzaken is de start van genezing! Want als je weet wat er speelt en wat de oorzaken zijn kun je gericht en effectief behandelen.

Ben je bereid om actie te ondernemen en aan de slag te gaan met je gezondheid? Ik ga graag met je aan de slag om de oorzaak van je klachten aan te pakken en meer kwaliteit van leven te creëren! Om dit te bereiken maak ik een persoonlijk plan van aanpak en geef ik je persoonlijke begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om kennis te maken of een intake-gesprek in te plannen.

Tot ziens in mijn praktijk!

BodySwitch Heemskerk – Frank Jonkers

Noorddorperweg 10
1968 LN Heemskerk

Telefoon: 0251234000

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

Lidnummer MBOG
1145TL
AGB-code praktijk
90063192
AGB-code
90103849
BTW-nummer
NL001980400B29
MBOG-logos-met-slogan_DEF

Wat doet BodySwitch Heemskerk?

BodySwitch Heemskerk, orthomoleculair therapeut Frank Jonkers, helpt mensen met gezondheidsklachten om weer gezond te worden. Frank is integraal behandelaar en orthomoleculair specialist, met focus op chronische ziektebeelden en auto-immuunziekten.

Vanuit de BodySwitch praktijk in Heemskerk helpt Frank zowel kinderen als volwassenen om hun gezondheid te verbeteren en te behouden. Als oprichter van BodySwitch weet Frank als geen ander hoe de BodySwitch-aanpak werkt en hoe hij jou kan helpen.

Wil je weten wat Frank voor jou kan betekenen, neem dan contact op. BodySwitch Heemskerk hanteert een unieke centrale behandelwijze, die is gebaseerd op vele opleidingen, wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Onze aanpak is er op gericht om niet symptomen te bestrijden, maar de oorzaak van je klachten.

En dat is wat BodySwitch uniek maakt! Als orthomoleculair specialist deelt Frank tevens zijn kennis via diverse columns en lezingen, en is hij auteur van zijn boek ”Kerngezond – Leefstijl als medicijn”.

Vorige slide
Volgende slide
orthomoleculair-therapeut-frank-jonkers

Specialisatie BodySwitch Heemskerk

BodySwitch Heemskerk is gespecialiseerd in het op een natuurlijke en gezonde manier verminderen van aanhoudende (chronische) klachten.

De specifieke aandachtsgebieden zijn:

Tarieven BodySwitch Heemskerk

Voorbereiding Intake

Voorbereiden intake voorafgaand aan het Intake consult*
€55,-
Dit betreft de kosten voor het voorbereiden en inlezen in de vragenlijst voorafgaand aan uw intake consult.

Intake

1e intake consult standaard (tot max. 75 min)

  • Bespreken uitkomsten Online vragenlijst
  • Voedingsdagboek
  • Bespreken inzichten analyse
€145,-

1e intake consult uitgebreid (tot max. 105 min), bij uitgebreide klachten

  • Bespreken uitkomsten Online vragenlijst
  • Voedingsdagboek
  • Bespreken inzichten analyse
€210,-

Aanvraag laboratoriumonderzoek

Aanvraag bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek)**

  • Aanvraag laboratorium onderzoek (in overleg)
  • Analyse van de resultaten van het onderzoek
  • Toelichting op de resultaten van het onderzoek
€47,50,-

*) Dit bedrag komt bij de kosten van het standaard intake consult of het uitgebreide intake consult. !!!Belangrijk voor u:  Het intake consult en een goede voorbereiding daarop is enorm belangrijk om direct een compleet beeld te krijgen van je situatie. Op basis daarvan kan ik je optimaal helpen bij het behalen van je doelstellingen. Een goed begin is immers het halve werk! En dat kan alleen met een gedegen aanpak.

**) Dit is exclusief de externe laboratoriumkosten. Een opgave hiervan komt aan bod tijdens het intake consult.

Persoonlijke plannen

Opstellen persoonlijk behandelplan (standaard)
€145,-
Opstellen persoonlijk behandelplan (complex)
€290,-
Opstellen persoonlijk voedingsplan
€105,-

Consulten

Consult kort of telefonisch (max. 25 min.)
€55,-
Consult standaard (max. 50 min.)
€110,-
Consult lang/Bespreken behandelplan standaard (max. 75 min)
€145,-
Consult uitgebreid / Bespreken behandelplan complex (max. 105 min)
€210,-

Bekijk de vlog van een cliënt van BodySwitch Heemskerk!

Bekijk de vlog van Paula Smit “uitliefdevoorjezelfleven” over de rol van voeding bij chronische ziektes. Hieronder een citaat van Paula.

”Vandaag was ik op bezoek bij Frank Jonkers van Bodyswitch. Zóóóóó interessant!! Deze man heeft al ongelooflijk veel mensen van de medicijnen af gekregen, door een (op maat gemaakte) voedingspatroon in te zetten. Voor mij nog een mooie uitdaging om nóg meer met voeding te doen!”

Bekijk de video!

Klantervaringen

Blogs en artikelen van Frank Jonkers

Frank Jonkers is specialist op het gebied van chronische ziekten, darmklachten en auto immuunziekten. Om jou te informeren over alternatieve geneeswijzen heeft Frank tientallen blogs en artikelen geschreven.

Bekijk hier de publicaties van BodySwitch Heemskerk.

auto-immuunziekten-img

Auto-immuunziekten: gezond behandelen vanuit de oorzaak

Je wordt gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte. Men zegt dat je lichaam zichzelf aanvalt en er niets aan te doen is. De oorzaak is niet bekend. Maar is dat wel zo? Het is dan juist zaak om de uitlokkende factoren op te sporen.

Gezond ouder worden – medicijnen, voeding en voedingstekorten

Gezond en fit ouder worden. Eerst voeding en supplementen, dan pas medicijnen! Frank Jonkers van BodySwitch Heemskerk legt uit….

Interview Frank Jonkers – Fit met Voeding (Magazine)

Meer weten over Frank Jonkers en gezonde voeding? Lees dan dit exclusieve artikel uit het 'Fit met Voeding' magazine. Klik hier.

Vergroot je kans op zwangerschap!

Lukt het zwanger worden niet? Vergroot je kans op zwangerschap door je leefstijl en gezondheid te verbeteren.

Huidproblemen? De huid-darmconnectie – de darmen als oorzaak

Heb je de ziekte van Crohn of Collitis Ulcerosa? Zo behandel je chronische darmziekten vanuit de oorzaak.

Chronische darmziekten natuurlijk behandelen vanuit de oorzaak

Heb je de ziekte van Crohn of Collitis Ulcerosa? Zo behandel je chronische darmziekten vanuit de oorzaak.

Supermarkt survival! Gezond eten kopen in de supermarkt: kan dat?

Supermarkt survival! Eten kopen in de supermarkt. Waar let je op? Frank Jonkers van BodySwitch vertelt….. Lees het hier….
hoe-sterk-is-jouw-immuunsysteem

Hoe sterk is jouw immuunsysteem?

De één wordt wel ziek, de ander nauwelijks. Hoe kan dat? En hoe bouw je een sterk immuunsysteem tegen virussen zoals Corona! Lees hier meer

Fibromyalgie, wat is de oorzaak en hoe verhelp je het?

Verlichting bij chronische pijnklachten? BodySwitch Heemskerk, specialist Frank Jonkers helpt je. Lees het hier….

Tips voor je gezondheid in de vakantie

Hou je immuunsysteem in de gaten deze zomer met deze tips. Lees hier meer.

Een gezonde zwangerschap is net topsport!

Zwangerschap is eigenlijk is net topsport. Hoe houd jij jezelf en je kindje gezond? Wil je zeker weten dat jij gezond eet tijdens jouw zwangerschap? In dit artikel geven wij je handige tips en adviezen. Lees meer!

Slapen begint met goed eten

De juiste voeding draagt bij aan een goede nachtrust. Dit heeft verschillende redenen. Eten heeft invloed op je darmen en spijsvertering, de aanmaak van slaaphormonen en je bloedsuikerspiegel. En al deze dingen hebben weer invloed op je nachtrust. Goed slapen begint dus met goed eten.

Vetten: vet goed of vet slecht?

Vetten. Zijn ze goed of slecht voor je lichaam? Lees hier alles over de feiten en fabels en ontdek de waarheid over vetten. Frank Jonkers van BodySwitch Heemskerk vertelt erover.

Voeding, darmen en stress: de wisselwerking

Je darmen zijn je tweede brein. Veel factoren kunnen voor aanhoudende ziekte of klachten (stress) zorgen. Buikpijn is vaak een signaal! Lees hier meer over de wisselwerking tussen stress en je darmen.

De meeste chronische klachten ontstaan vanuit je darmen!

Veel lichamelijke klachten, chronische ziektebeelden en auto-immuunziekten ontstaan vanuit de darmen. Hart- en vaatziekten, eczeem, migraine, Multiple Sclerose en reuma kunnen allemaal te maken hebben met darmproblemen. Veelal hebben mensen buikpijn, verstopping of juist aanhoudende diarree, prikkelbare darm (PDS), Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. Misschien wordt je verteld dat je maar met deze klachten moet leren leven. Maar is dat wel zo?

Waar het hart vol van is………

Wist je dat hart- en vaatziekten één van de meestvoorkomende doodsoorzaken in Nederland zijn? Een zeer zorgelijke ontwikkeling, zeker wanneer je bedenkt dat er met bepaalde aanpassingen veel ellende voorkomen had kunnen worden. Wist je dat voeding enorm belangrijk is bij de behandeling van hart- en vaatziekten? Ontdek hier waarom en lees meer over hart- en vaatziekten!

Omgaan met diabetes? Weet wat je eet!

Heb jij diabetes? Het aanpassen van je leefstijl, door gezonder te eten en meer lichaamsbeweging, zal direct positieve gevolgen hebben. Lees hier meer over diabetes en de behandelingsmogelijkheden.

Auto-immuunziekten

Wat weet jij over de klachten en de behandelingsmogelijkheden? Wist je dat vrouwen een groter risico lopen om een auto-immuunziekte te krijgen dan mannen?

De rol van je darmen bij depressie

Depressie? Je darmen kunnen de bron zijn van waaruit jouw depressie ontstaat. Gezondere voeding, gezondere darm, gezonder brein

Suiker, Eiwitten, Vetten, Hormonen: Wat heeft jouw lichaam nodig?

SUIKER, EIWITTEN, VET, HORMONEN: WAT HEB IK TOCH EEN GENIAAL LICHAAM!

Suiker, Eiwitten, Vetten, Hormonen: Wat heb ik toch een geniaal lichaam!

SUIKER, EIWITTEN, VET, HORMONEN: WAT HEB IK TOCH EEN GENIAAL LICHAAM!

Schildklierproblemen? Voeding is dé bouwsteen voor gezondheid!

Wist je dat...een half miljoen Nederlanders een te trage schildklier hebben? Misschien probeer jij al jaren wat gewicht kwijt te raken, maar wat je ook probeert, de kilo's blijven eraan. Bovendien voel je je vermoeid, ondanks dat je eigenlijk iedere nacht netjes acht uur slaap krijgt. Een schildklieraandoening brengt veel ongemak met zich mee. Voeding is dé bouwsteen voor gezondheid en kan helpen de schildklierfunctie te herstellen.

Reuma de baas met de juiste leefstijl!

Reumatische klachten verminderen? Door een aangepast voedingsplan, aangevuld met specifieke en doelgerichte supplementen om processen te herstellen, zal de levenskwaliteit van iemand met reuma aanzienlijk verbeteren. De behandeling is gebaseerd op lichaamsvriendelijke stoffen, met als doel de gezondheid en processen zo goed mogelijk te herstellen. Ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen om je reumatische klachten te verminderen? Neem dan contact op met Frank Jonkers van BodySwitch Heemskerk!

Gezond leven in plaats van symptoombestrijding

Weg met de pillen!

Laat buikpijn en PDS niet langer je leven beheersen!

Op zoek naar de oorzaken: meten = weten!

Heb je gezondheid klachten? Maak dan een afspraak met BodySwitch Heemskerk!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.